กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Carotenoids มีข้อมูลจำนวน 3 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Carotenoids (53)
(1) Kinetics of Color Degradation of Papaya Puree Undergoing Various Heating Methods
Ekkaluk Bordeerat;เอกลักษณ์ บดีรัฐ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Production of carotenoids from selected flowering plants and microorganisms
Jidapha Tinoi ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Antioxidant activities, carotenoid and vitamin E components in bran of some varieties of Thai black rice
Muntana Nakornriab ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) The flower of radermachera ignea (KURZ) steenis, a new source of zeaxanthin
Duangnapa Sompong;Pichaya Trakanrungroj ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
(5) Separation of carotenoids from palm oil by adsorption on clays
Winunta Poopunpanich ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Extraction of silk flavonoids and carotenoids from Thai silk waste and their antioxidant activities
Chattip Prommuak ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Studies on capsaicin and carotenoid contents in capsicum cultivars in Thailand
Vaivat Boonyamanop ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Carotenoids Production by Xanthophyllomyces dendrorhous Mutant Grown on Molasses
Kalyanee Jirasripongpun;Wachilaporn Pewlong;Wilawon Natsathmonthra;Suthirut Suthiyaporn ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(9) Lycopene and beta-carotene contents of local Thai vegetables and fruits
เตือนจิต คำพิทักษ์ ;พจน์ ศรีบุญลือ ;พัชรี บุญศิริ ;รุ่งเพ็ชร ตั้งรัศมีประเสริฐ ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (งานวิจัย/Research report)
(10) Carotenoid production by halophilic archaea and its applications
Mongkol Yachai ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) การดูดซับแคโรทีนอยด์จากน้ำมันปาล์มดิบโดยใช้ตัวดูดซับเรซิน
จุฑารัตน์ อินทร์นา. ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) The study of extraction of dietary fiber and carotenoids from carrot pomace
Temsiri Chaidet ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Stabilization of oil-in-water emulsions by polysaccharides and proteins
Rujirat Santipanichwong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Carotenoid production by red yeast using glycerol as carbon source
Teera Yimyoo ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) ผลของน้ำทิ้งจากอุตสาหกรรมอาหารประเภทต่างๆ ที่นำมาใช้เป็นอาหารเลี้ยงยีสต์ Rhodotorula mucilaginosa ต่อสมบัติเชิงคุณภาพและปริมาณของคาโรทีนอยด์จากยีสต์
วิจิตรา สานพภา ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Application of lipase treatments on chili pigments extraction
Kanokphorn Sangkharak ;Piyaporn Pasitkul;Nisa Paijit;Phongnarin Aonchart ;มหาวิทยาลัยทักษิณ (งานวิจัย/Research report)
(17) In vitro antimutagenic studies of some sticky rice cooked with ivy gourd leaves, Momordica cochinchinensis and pumpkin fruits, mungbean and black bean seed
Le, Hong Dung ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Optimization of carotenids productio by yeasts using waste glycerol biodiesel production process as a carbon source
Atchara Manowattana ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Effect of carrot consumption on plasma carotenoids and lymphocyte subpopulations in healthy subjects
Sueppong Gowachirapant ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Impact of dietary vitamin A interventions on total body stores in Thai lactating women
Vorachart Dhananiveskul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Utilization of dried fairy shrimp (Streptocephalus sirindhornae) as a source of carotenoids for flowerhorn cichlid
Bancherd Sornsupharp ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Optimal condition for growth of Rhodotorula rubra and antioxidation characteristics of its carotenolds
Nuttaporn Chanchay ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Effects of dietary fat and [beta]-carotene from green leafy vegetable supplementation on vitamin A nutrition in preschool children
Roongsiri Kamtrakul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Effects of dietary protein, lipid and astaxanthin levels on growth and carotenoid accumulation in anemone fish, Amphiprion ocellaris
Amonrat Kanokrung ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(25) Preparation methods, physicochemical properties and stability of carotenoids encapsulated in crosslinked Chitosan- Tripolyphosphate
Phatthanee Thammaket ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Separation of carotenoids from palm oil using ag-treated clays
Panintorn Dechfoong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) The natural pigments in pigmented rice bran and their relation to human health: a literature review
Vatcharee Seechamnanturakit;Taewee Tongdaeng Karrila;Chonlatid Sontimuang;Ampaitip Sukhoom ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(28) Antioxidant activity and stability of total carotenoid and lycopene in coconut oil with extracts from gac fruit aril and tomato
Pensri Penprapai;Supamas Intharit ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(29) Design of carotenoids extraction process from crude palm oil using green solvent
Parinya Khongprom;Jedsadaporn Sittipranee;Nitipat Chaleanwan;Lida Simasatitkul;Amaraporn Kaewchada;Attasak Jaree ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(30) Determination of lutein and beta-carotene in vegetables using high performance liquid chromatography
Pakphoom Phoomisat;Sirirat Phaisansuthichol ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(31) Lipids and carotenoids productions from oleaginous yeasts using rice residue from food waste as a carbon source
Wimada Srisuwan ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) การเพิ่มศักยภาพการผลิตสารแอสตาแซนทินในแบคทีเรียตรึงไนโตรเจนสายพันธุ์ Bradyrhizobium sp. ด้วยกระบวนการวิศวกรรมเมแทบอลิคของวิถีการสร้างสารแคโรทีนอยด์
อารยา รานอก;เสกสรร มังคลานันท์;จันทร์เพ็ญ ประกำแหง;สมพงษ์ แสนเสนยา ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(33) Effect of light quality on morphology, growth and plumbagin production in drosera spatulata labill
Teerawech Promchiengsa ;มหาวิทยาลัยนเรศวร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) Influence of postharvest temperature and light-emitting diodes on carotenoid biosynthesis in chili (Capsicum annuum L)
Wissanee Pola;วิศณีย์ โพธิ์หล้า ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Optimization of monoacylglycerol (MAG) production from crude oakm oil (CPO and recovery of carotenoids from MAG-riched CPO
Majid, Norholis ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Carotenoids and metabolism of the green microalga Chlorococcum sp. 8367RE under stress conditions
Kantima Janchot ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Effect of different drying processes on physical properties and carotenoid content of Gac fruit (Momordica cochinchinensis Spreng.)
Sirinthip Pinthong;Kunchit Judprasong;Nuttapol Tangsuphoom;Sitima Jittinandana;Yupaporn Nakngamanong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(38) Creation of nanoparticle carotenoid from crude palm oil to enhancing the skin color of Goldfish (Carassius auratus)
Siripong Wongphonprateep;Phongchate Pichitkul;สิริพงษ์ วงศ์พรประทีป;พงศ์เชฏฐ์ พิชิตกุล ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(39) Single cell protein production from Carotenoid-Producing photosynthetic bacterium Rhodopseudomonas faecalis PA2
Sirada Patthawaro ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Reconstruction of gene regulatory network that links light conditions to morphological development and secondary metabolite production in cordyceps militaris
Ammarin In-on;อัมรินทร์ อินอร ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Cold solvent extraction of carotenoids from crude palm oil for food colorant
Pramoun Srikalong ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Physico-chemical changes and gene expression involved in carotenoid biosynthesis of durian pulp during growth and ripening
Apinya Wisutiamonkul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) DNA polymorphism of genes in carotenoid pathway and their expression during fruit ripening in Carica papaya L.
Pimpilai Saengmanee ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Theoretical Investigation on Carotenoids-Chlorophyll c Light-Harvesting Complexes, based on DFT calculations
Prin Tadawattana;Patchareenart Saparpakorn;Songwut Suramitr;Supa Hannongbua ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(45) Validated spectrophotometric method for the analysis of total carotenoids in capsicum oil
Laksana Charoenchai;Tun Chusut;Thaniya Wunnakup;Apirada Sucontphunt ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(46) Production of Natural Yellow Color Powders from Pumpkin Using Hot Air and Superheated Steam Spray Drying
Kulthida Raksawong;กุลธิดา รักษาวงศ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Comparative Analysis of Phenolic Compounds, Carotenoid, and Antioxidant Activity of Leaf and Stem of Acanthus ebracteatus Vahl (Sea Holly)
Supatra Khabuanchala;Paweena Saleethong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(48) Genomic selection of morphological and color-related traits and estimation of Lycopene and B-carotene content in tomato
Natakorn Prateep Na Thalang ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) ฐานข้อมูลงานวิจัยเกษตรอินทรีย์ของไทย: การวิเคราะห์ปัญหา การเข้าถึงสารสนเทศ และการพัฒนาฐานข้อมูลอ้างอิง
สุธรรม อุมาแสงทองกุล ;มหาวิทยาลัยแม่โจ้ (งานวิจัย/Research report)
(50) Development of unicellular microalgae for carotenoid production
Thanaporn Intha ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(51) Diversity and carotenoids producing capability of subaerial green algae genus trentepohlia from Chiang Dao wildlife sanctuary
Santi Saraphol ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(52) Genetic study on fruit shape and beta-carotene in pumpkin
Saowanee Ketsakul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Carotenoids - Drying - Gac fruit - Powder (1)
(1) Effect of different drying processes on physical properties and carotenoid content of Gac fruit (Momordica cochinchinensis Spreng.)
Sirinthip Pinthong;Kunchit Judprasong;Nuttapol Tangsuphoom;Sitima Jittinandana;Yupaporn Nakngamanong ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
3Carotenoids. (3)
(1) ปัจจัยที่มีผลต่อการเจริญและการผลิตแอสตาแซนทินจาก Haematococcus sp.
บุปผา จงพัฒน์. ;สถาบันเทคโนโลยีพระจอมเกล้าเจ้าคุณทหารลาดกระบัง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Effect of hydrothermal processing on carotenoids, tocopherol, fatty acids and oxidative parameters of palm (Elaeis guinensis Jacq) oil
Otemuyiwa, Israel Olusegun.;Eyinla, Emmanuel T.;Adewoye, Damilola.;Falade, Olumuyiwa S. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(3) Antioxidant and antidiabetic capacities of indigenous Thai fruits
Jirayupan Prakulanon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,037
รวม 1,041 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 140,025 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 433 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 363 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 68 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 42 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 27 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 7 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 2 ครั้ง
รวม 140,969 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.136
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.28