Faiq, Muhammad. Identification and characterization of enzymatic browning inhibitors and antioxidant from Papaya Peel. Doctoral Degree(Food Science). Kasetsart University. Office of the University Library. : Kasetsart University, 2019.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Identification and characterization of enzymatic browning inhibitors and antioxidant from Papaya Peel
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Faiq, Muhammad | Chockchai Threerakulkait Pinthip Rumpagaporn | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Identification and characterization of enzymatic browning inhibitors and antioxidant from Papaya Peel
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Chockchai Threerakulkait;Pinthip Rumpagaporn | Faiq, Muhammad | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Antioxidant and prebiotic properties of oligosaccharides extracts from commercially defatted rice bran
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Pinthip Rumpagaporn | Fitriani, Dwita Ratih | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Development of instant Mung Bean vermicelli production by microwave and extrusion technologies
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Sirichai Songsermpong;Weerachet Jittanit;Pinthip Rumpagaporn | Tien, Nguyen Phung. | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Identification and characterization of enzymatic browning inhibitors and antioxidant from Papaya Peel
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Chockchai Threerakulkait;Pinthip Rumpagaporn | Faiq, Muhammad | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Effect of autoclaving-cooling treatment on resistant starch content and antioxidant Activity of unripe banana flour and its application in instant soup powder supplemented with kale powder
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Pinthip Rumpagaporn | Warintorntip Pakjirasirikul | วิทยานิพนธ์/Thesis |