Jinku Bora. Development of chitosan edible coatings incorporated with clove essential oil anoemulsions and its effect on shelf life of fresh-cut mangoes. (). Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : , 2021.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Development of chitosan edible coatings incorporated with clove essential oil anoemulsions and its effect on shelf life of fresh-cut mangoes
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pooja Singh;Tooba Khan;Farhan Jalees Ahmad;Gaurav Kumar Jain;Jinku Bora | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Development of chitosan edible coatings incorporated with clove essential oil anoemulsions and its effect on shelf life of fresh-cut mangoes
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pooja Singh;Tooba Khan;Farhan Jalees Ahmad;Gaurav Kumar Jain;Jinku Bora | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Development of chitosan edible coatings incorporated with clove essential oil anoemulsions and its effect on shelf life of fresh-cut mangoes
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pooja Singh;Tooba Khan;Farhan Jalees Ahmad;Gaurav Kumar Jain;Jinku Bora | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Development of chitosan edible coatings incorporated with clove essential oil anoemulsions and its effect on shelf life of fresh-cut mangoes
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pooja Singh;Tooba Khan;Farhan Jalees Ahmad;Gaurav Kumar Jain;Jinku Bora | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Development of chitosan edible coatings incorporated with clove essential oil anoemulsions and its effect on shelf life of fresh-cut mangoes
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pooja Singh;Tooba Khan;Farhan Jalees Ahmad;Gaurav Kumar Jain;Jinku Bora | บทความ/Article |