Sitthisak Intarasit. Effects of Gaseous Chlorine Dioxide on Reactive Nitrogen species metabolism of postharvest Daw longan fruit in relation to pericarp browning. Doctoral Degree(Biology). Chiang Mai University. Library. : Chiang Mai University, 2022.
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
Effects of Gaseous Chlorine Dioxide on Reactive Nitrogen species metabolism of postharvest Daw longan fruit in relation to pericarp browning
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sitthisak Intarasit | Danai Boonyakiat Adisak Joomwong Kobkiat Saengnil Jamnong Uthaibutra Aussara Panya | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Title | Creator | Type and Date Create |
---|---|---|
Formulation development of extracts from galanga (Alpinia Galanga Sw.) sweet flag (Acorus Calamus L.) and rhinacanthus nasutus (Kurz.) for controlling anthracnos postharvest disease of mango
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Pittaya Sruamsiri;Danai Boonyakiat;Vicha Sardsud;Vichian Pooswang | Janya Jariyanusorn | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Strawberry improvement and their identification using molecular markers
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Prasartporn Smitamana;Danai Boonyakiat;Kesinee Ramingwong;Chalermpol Kirdmanee;Yupa Mongkolsook | Todsaporn Thongthieng | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Dendrobium protoplast culture
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Prasatpom Smitamana;Danai Boonyakiat;Nuttha Kuanprasert;Nitsri Sangduen;Salak Phansiri | Kaewalin Kunasakdakul | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effect of everbearing mango rootstock on physiology and flowering of scion
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Tragool Tunsuwan;Pittaya Sruamsiri;Soraya Ruamrungsri;Danai Boonyakiat;Sakesan Ussahatanonta | Sermsakul Pojanagaroon | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of boron on apple yield and fruit quality
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Rojarae Noppakoonwong;Benjavan Rerkasem;Danai Boonyakiat;Tavatchai Radanachaless | Dong, Ruihua | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Physiological responses of barley under waterlogging condition
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Chuckree Senthong;Danai Boonyakiat;Sakda Jongkaewwattana;Dumnern Karladee;Boriboon Somrith | Sawit Meechoui | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Postharvest physical and biochemical changes of 'Keaw Morakot' Mango
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Danai Boonyakiat;Nithiya Rattanapanone;Tanachai Pankasemsuk;Wilawan Kumpoun;Theeranuch Jareonkit | Yongyut Khamsee | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effect of heat treatment on anatomical and biochemical changes in tangerine fruit peel during inffction of green mold and chilling injury
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Danai Boonyakiat;Sombat Srichuwong;Abhinya Plikomol;Vicha Sardsud;Nuchnart Jonglaekha | Sirisopha Inkha | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of coating materials on biochemical changes of tangerine cv. sai nam phueng
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Danai Boonyakiat;Nithiya Rattanapanone;Kobkiat Saengnil;Noppol Leksawasdi | Pimjai Seehanam | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Application of Thermal properties to monitor chilling injury of mango fruit cv. Nam Dok Mai Si Thong
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Methinee Haewsungcharern;Danai Boonyakiat;Pichaya boonprasom;Tanachai Pankasemsuk;Jatuphong Varith | Rachit Suwapanich | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Chrysanthemum improvement using somaclonal selection
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Prasartporn Smitamana;Yukihiro Fujime;Danai Boonyakiat;Kesinee Ramingwong;Nuttha Kuanprasert | Patcharin Kengkarj | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Varietal improvement of hybrid tea-rose
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Adisorn Krasaechai;Danai Boonyakiat;Srisulak Dheeranupattana;Thunya Taychasinpitak;Sansanee Jamjod | Wachira Ketpet | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Quality prediction of Thai mango cv. Nam Dok Mai by near infrared spectroscopy
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Adisak Joomwong;Danai Boonyakiat;Vicha Sardsud;Ronnarit Rittiron;Tanachai Pankasemsuk | Parichat Theanjumpol | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Changes in physico-chemical characteristics, organic acid contents and enzyme activities related to citric acid metabolism during growth and storage of tangerine fruit cv. 'Sai Num Phueng' and 'See Thong'
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Jingtair Siriphanich;Nithiya Rattanapanone;Danai Boonyakiat;Noppol Leksawasdi;Usawadee Chanasut | Worawaran Roongruangsri | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Identification of male sterility for development of chili pepper parental lines
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Maneechat Nikornpun;Dumnern Karladee;Weenun Bundithya;Danai Boonyakiat;Charan Ditchaiwong | Sarujpisit Payakhapaab | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Screening and development of double haplord cucumber varieties for cucumber mosaic virus resistance
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Januluk Khanobdee;Nuttha Potapohn;Danai Boonyakiat;Prasartporn Smitamana;Angsana Akarapisan | Parichat Plapung | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Genetic diversity and germplasm collection of Elaeagnus latifolia L.
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Chusie Trisonthi;Daruni Naphrom ;Prasartpom Smitamana;Danai Boonyakiat;Sarunya Valyasevi | Pratoomporn Yingthongchai | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of salicylic acid and methyl jasmonate on chilling injury and postharvest quality of Nam Dok Mai mango fruit during low temperature Storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sirichai Kanlayanarat;Sujitra Ratanamarno;Kobkiat Saengnil;Jamnong Uthaibutra;Danai Boonyakiat | Chanikan Junmatong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of gaseous chlorine dioxide fumigation on oxidative damage and antioxidant defense system involved in pericarp browning during storage of Longan fruit cv. Daw
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Danai Boonyakiat;Sujitra Ratanamarno;Kobkiat Saengnil;Jamnong Uthaibutra;Pornchai Rachtanapun | Warunee Chomkitichai | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Assessment maturity indices and quality of kabocha (Cucurbita maxima) fruit by near infrared spectroscopy
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Vicha Sadsud;Danai Boonyakiat;Adisak Joomwong;Juggapong Natwichai;Tanachai Pankasemsuk | Nadthawat Muenmanee | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of gaseous chlorine dioxide on redox status in energy production and free radical scavenging of Daw longan pericarp during storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Danai Boonyakiat;Sujitra Ratanamarno;Kobkiat Saegnil;Jamnong Uthaibutra;Lalida Shank | Athiwat Chumyam | วิทยานิพนธ์/Thesis |
The Effect of vacuum cooling on physico-chemical qualities and bioactive compounds of baby cos lettuce and the prediction of vacuum cooling optimum parameters using an artificial neural network
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sujitra Ratanamarno;Pichaya Poonlarp;Danai Boonyakiat;Matteo Scampicchio;Damorn Bundhurat | Pratsanee Kongwong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Factors affecting senescence of organic Pak-Choi and senescence delay by vacuum cooling
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Jamnong Uthaibutra;Sujitra Ratanamarno;Danai Boonyakiat;Pichaya Poonlarp;Siwaporn Thumdee | Pedcharada Yusuk | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of plant growth regulators on fruit qualities and quality detection in table grapes using Near Infrared Spectroscopy
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Chiti Sritontip Daruni Naphrom ;Danai Boonyakiat ;Weenun Bundithya ;Tonapha Pusadee | Chaorai Kanchanomai | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of Gaseous Chlorine Dioxide on Reactive Nitrogen species metabolism of postharvest Daw longan fruit in relation to pericarp browning
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Danai Boonyakiat;Adisak Joomwong;Kobkiat Saengnil;Jamnong Uthaibutra;Aussara Panya | Sitthisak Intarasit | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Artificial neural networks application on the prediction of vacuum cooling process in commercial scale and quality of ready-to-eat mixed fresh-cut lettuces
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Sujitra Ratanamarno;Danai Boonyakiat;Pichaya Poonlarp;Sukhuntha Osiriphun;Nadthawat Muenmanee | Warissara Wanakamol | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of Gaseous Chlorine Dioxide and Sulfur Dioxide on Hydrogen Peroxide Production and Cellular Activation of Oxidative Stress Responses of 'DAW' longan fruit during storage
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Danai Boonyakiat;Adisak Joomwong;Kobkiat Saengnil;Jamnong Uthaibutra;Pathrapol Lithanatudom | Atinut Joradol | วิทยานิพนธ์/Thesis |