Traiphop Phahom. Drying characteristics, changes during storage and quality aspects of thunbergia laurifolia Linn. leaves. Doctoral Degree(Food Technology). Khon Kaen University. Khon Kaen University Library. : Khon Kaen University, 2016.
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
Drying characteristics, changes during storage and quality aspects of thunbergia laurifolia Linn. leaves
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Traiphop Phahom | Singhanat Phoungchandang Kerr, William L. | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Title | Creator | Type and Date Create |
---|---|---|
The development of dried mangoes using osmotic dehydration, conventional drying and dehumidified drying
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Singhanat Phoungchandang;Philippe Bohuon | Pheeraya Chottanom | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effect of different drying methods and storage on quality attributes of Andrographis Paniculata (Burm. F) nees leaves
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Singhanat Phoungchandang;Srzednicki, George | Chayanant Tummanichanont | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Influence of drying conditions on quality aspects and changes during storage spinny bitter gourd (Momodica cochinchinensis (Lour.) Spreng)
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Singhanat Phoungchandang | Wittawat Trirattanapikul | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Drying characteristics, changes during storage and quality aspects of thunbergia laurifolia Linn. leaves
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Singhanat Phoungchandang;Kerr, William L. | Traiphop Phahom | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Title | Creator | Type and Date Create |
---|---|---|
Drying characteristics, changes during storage and quality aspects of thunbergia laurifolia Linn. leaves
มหาวิทยาลัยขอนแก่น Singhanat Phoungchandang;Kerr, William L. | Traiphop Phahom | วิทยานิพนธ์/Thesis |