Siriwan Panprivech.. Impact of fermentation conditions on the extraction of phenolics and sensory characteristics of mangosteen wine. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2021.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Impact of fermentation conditions on the extraction of phenolics and sensory characteristics of mangosteen wine
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Shrestha, Tenzing Dasel.;Viyada Kunathigan.;Kamolnate Kitsawad.;Siriwan Panprivech. | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Shotgun proteomic analysis of germinated rice (Oryza sativa L) under salt stress
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Li, Rui.;Trilert Chaicherdsakul.;Viyada Kunathigan.;Sittiruk Roytrakul.;Atchara Paemanee.;Suthathip Kittisenachai. | บทความ/Article | |
| Impact of fermentation conditions on the extraction of phenolics and sensory characteristics of mangosteen wine
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Shrestha, Tenzing Dasel.;Viyada Kunathigan.;Kamolnate Kitsawad.;Siriwan Panprivech. | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Impact of fermentation conditions on the extraction of phenolics and sensory characteristics of mangosteen wine
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Shrestha, Tenzing Dasel.;Viyada Kunathigan.;Kamolnate Kitsawad.;Siriwan Panprivech. | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Impact of fermentation conditions on the extraction of phenolics and sensory characteristics of mangosteen wine
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Shrestha, Tenzing Dasel.;Viyada Kunathigan.;Kamolnate Kitsawad.;Siriwan Panprivech. | บทความ/Article |