Phornthip Saetan. Cinnamomum porrectum herbal tea production and its functional properties influenced by odor types of leaves and blanching process. Doctoral Degree(Food Science and Technology). Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center, 2018.
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
Cinnamomum porrectum herbal tea production and its functional properties influenced by odor types of leaves and blanching process
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Phornthip Saetan | Worapong Usawakesmanee | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Title | Creator | Type and Date Create |
---|---|---|
Cinnamomum porrectum herbal tea production and its functional properties influenced by odor types of leaves and blanching process
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Worapong Usawakesmanee | Phornthip Saetan | วิทยานิพนธ์/Thesis |