Ei Mon Mon Kyaw. Development of batter from Myanmar Local wheat flour. Master's Degree(Agro-Industrial Product Development). Kasetsart University. Office of the University Library. : Kasetsart University, 2015.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Development of batter from Myanmar Local wheat flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Ei Mon Mon Kyaw | Nantawan Therdthai Anuvat Jangchud Kamolwan Jangchud | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Effect of drying methods on the durian flour properties
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Nantawan Therdthai ;Weibiao Zhou ;Pisit Dhamvithee | Shitapan Bai-Ngew | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Development of batter from Myanmar Local wheat flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Nantawan Therdthai ;Anuvat Jangchud ;Kamolwan Jangchud | Ei Mon Mon Kyaw | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Development of protein hydrolysate from silkworm pupae (Bombyx mori)
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Nantawan Therdthai | Siriorn Anootthato | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Development of crude protein hydrolysate from rice bran-based functional drink
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kamolwan Jangchud ;Anuvat Jangchud ;Sukantharos Tadakittisarn | Parichart Thamnarathip | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Development of batter from Myanmar Local wheat flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Nantawan Therdthai ;Anuvat Jangchud ;Kamolwan Jangchud | Ei Mon Mon Kyaw | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Creator | Type and Date Create |
|---|---|---|
| Development of crude protein hydrolysate from rice bran-based functional drink
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Kamolwan Jangchud ;Anuvat Jangchud ;Sukantharos Tadakittisarn | Parichart Thamnarathip | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Development of batter from Myanmar Local wheat flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Nantawan Therdthai ;Anuvat Jangchud ;Kamolwan Jangchud | Ei Mon Mon Kyaw | วิทยานิพนธ์/Thesis |