Wilatsana Posri. Juiciness improvement of frozen battered shrimp burger using modified tapioca starch, sodium alginate, and iota-carrageenan. (). Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : , 2009.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Juiciness improvement of frozen battered shrimp burger using modified tapioca starch sodium alginate and iota-carrageenan
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pichayana Juemanee;Kongkarn Kijroongrojana;Worapong Usawakesmanee;Wilatsana Posri | บทความ/Article | |
| Juiciness improvement of frozen battered shrimp burger using modified tapioca starch, sodium alginate, and iota-carrageenan
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pichayana Juemanee;Kongkarn Kijroongrojana;Worapong Usawakesmanee;Wilatsana Posri | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Optimization of prebiotics in soybean milk using mixture experiments
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Phakkhateema Sugkhaphan;Kongkarn Kijroongrojana | บทความ/Article | |
| Juiciness improvement of frozen battered shrimp burger using modified tapioca starch sodium alginate and iota-carrageenan
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pichayana Juemanee;Kongkarn Kijroongrojana;Worapong Usawakesmanee;Wilatsana Posri | บทความ/Article | |
| Juiciness improvement of frozen battered shrimp burger using modified tapioca starch, sodium alginate, and iota-carrageenan
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pichayana Juemanee;Kongkarn Kijroongrojana;Worapong Usawakesmanee;Wilatsana Posri | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Application of edible coating ingredients in battered and breaded foods
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Worapong Usawakesmanee | Phaisan Wuttijumnong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| The Effects of Edible Coating Ingredient as a Barrier to Moisture and Fat of Fried Breaded Potato
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ Worapong Usawakesmanee;Phaisan Wuttijumnong;Chinnan, Manjeet S. ;Anuvat Jangchud;Nongnuch Raksakulthai | บทความ/Article | |
| Juiciness improvement of frozen battered shrimp burger using modified tapioca starch sodium alginate and iota-carrageenan
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pichayana Juemanee;Kongkarn Kijroongrojana;Worapong Usawakesmanee;Wilatsana Posri | บทความ/Article | |
| Juiciness improvement of frozen battered shrimp burger using modified tapioca starch, sodium alginate, and iota-carrageenan
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pichayana Juemanee;Kongkarn Kijroongrojana;Worapong Usawakesmanee;Wilatsana Posri | บทความ/Article | |
| Effect of edible coating ingredients incorporated into predustingmix on moisture content, fat content and consumer acceptabilityof fried breaded produ
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Worapong Usawakesmanee;Manjeet S. Chinn;Phaisan Wuttijumno;Anuvat Jangch;Nongnuch Raksakulth | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Juiciness improvement of frozen battered shrimp burger using modified tapioca starch sodium alginate and iota-carrageenan
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pichayana Juemanee;Kongkarn Kijroongrojana;Worapong Usawakesmanee;Wilatsana Posri | บทความ/Article | |
| Juiciness improvement of frozen battered shrimp burger using modified tapioca starch, sodium alginate, and iota-carrageenan
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pichayana Juemanee;Kongkarn Kijroongrojana;Worapong Usawakesmanee;Wilatsana Posri | บทความ/Article |