Aphichart Karnchanatat. Optimization of shiitake mushroom (lentinula edodes) hydrolysate with angiotensin I converting enzyme inhibitory activity. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2019.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Optimization of shiitake mushroom (lentinula edodes) hydrolysate with angiotensin I converting enzyme inhibitory activity
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Supawee Paisansak;Papassara Sangtanoo;Aphichart Karnchanatat | บทความ/Article | |
| Optimization Of Protein Hydrolysate Preparation And Their Angiotensin I-Converting Enzyme Inhibitory Activity From Shiitake Mushrooms Lentinula Sp.
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย Supawee Paisansak | Aphichart Karnchanatat | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Free radical scavenging properties and DNA damage protecting of peptide hydrolysate derived from edible mushroom Astraeus hygrometricus
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Natpatsorn Tunyatarinun;Onrapak Reamtong;Papassara Sangtanoo;Tanatorn Saisavoey;Aphichart Karnchanatat | บทความ/Article | |
| Optimization of preparing protein hydrolysate from Split Gill mushroom (Schizophyllum commune) by alcalase using response surface methodology (RSM)
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Aunchalee Wongaem;Papassara Sangtanoo;Aphichart Karnchanatat | บทความ/Article | |
| Optimization of shiitake mushroom (lentinula edodes) hydrolysate with angiotensin I converting enzyme inhibitory activity
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Supawee Paisansak;Papassara Sangtanoo;Aphichart Karnchanatat | บทความ/Article |