Sakamon Devahastin. Potential use of lime (Citrus aurantifolia Swingle) fiber as a natural emulsifier to improve stability of soybean oil-in-water emulsion undergone high temperature processing. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2019.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Potential use of lime (Citrus aurantifolia Swingle) fiber as a natural emulsifier to improve stability of soybean oil-in-water emulsion undergone high temperature processing
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Apimook Kunchitwaranont;Naphaporn Chiewchan;Sakamon Devahastin | บทความ/Article | |
| Feasibility study of using dietary fiber from lime (Citrus aurantifolia swingle) residues to improve stability of oil-in-water emulsions
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี Apimook Kunchitwaranont;อภิมุข ครรชิตวรานนท์ | Naphaporn Chiewchan | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| ผลของ pH และอุณหภูมิที่มีต่อประสิทธิภาพการยับยั้งยีสต์ของไคโตซาน
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี อัญชลี ทวีสุจินันท์สกุล ;นภาพร เชี่ยวชาญ ;องอาจ วัฒนชัยยิ่งยง ;Unchalee Taweesujinusakul;Naphaporn Chiewchan ;Ongart Wathanachaiyingyong | บทความ/Article | |
| ผลของสารเพิ่มความคงตัวบางชนิดต่อคุณภาพน้ำกะทิไขมันสูงบรรจุกระป๋อง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี จันทิมา ภูงามเงิน;นภาพร เชี่ยวชาญ;สุวิช ศิริวัฒนโยธิน;Chantima Phungamngoen;Naphaporn Chiewchan;Suwit Siriwattanayotin | บทความ/Article | |
| พฤติกรรมการไหลของน้ำสับปะรดผสมใยอาหารผงจากกากมะนาว
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี ปรอยฝน เลิศวนวัฒนา;นภาพร เชี่ยวชาญ;ภาวดี เมธะคานนท์;Proyphon Lertwanawatana;Naphaporn Chiewchan;Pawadee Methacanon | บทความ/Article | |
| Potential use of lime (Citrus aurantifolia Swingle) fiber as a natural emulsifier to improve stability of soybean oil-in-water emulsion undergone high temperature processing
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Apimook Kunchitwaranont;Naphaporn Chiewchan;Sakamon Devahastin | บทความ/Article | |
| Identification of potential yeast strain for floral aroma wine production from soybean residue
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Panasaya Boonruang;Naphaporn Chiewchan;Suvaluk Asavasanti;Chiu, Hsia Chiu | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| การจำลองการถ่ายเทออกซิเจนเข้าสู่บริเวณต่าง ๆ ของขวด PET ที่บรรจุน้ำและเก็บรักษาที่อุณหภูมิต่าง ๆ
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี วรรณพร แก้วบุญเรือง;กุศล บวรรัตนบุญญา;ทิพาพร อยู่วิทยา;สักกมน เทพหัสดิน ณ อยุธยา;Wannaporn Kaewboonruang ;Kuson Bawornruttanaboonya;Tipaporn Yoovidhya;Sakamon Devahastin | บทความ/Article | |
| Potential use of lime (Citrus aurantifolia Swingle) fiber as a natural emulsifier to improve stability of soybean oil-in-water emulsion undergone high temperature processing
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Apimook Kunchitwaranont;Naphaporn Chiewchan;Sakamon Devahastin | บทความ/Article | |
| Encapsulation of soybean extract using spray drying
มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง Jongrak Poomkokrak; Chalida Niamnuy;Kwanchai Choicharoen;Sakamon Devahastin | บทความ/Article |