Nuchnipa Nuntawong. Chemical constituents and antioxidant activity of Camellia sinensis var. assamica. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2017.
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
Chemical constituents and antioxidant activity of Camellia sinensis var. assamica
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pasinee Chaichana;Sunanta Wangkarn;Nuchnipa Nuntawong | บทความ/Article | |
Quantitative analysis of chemical constituents in fresh and fermented leaves of Camellia sinensis var. assamica and their antioxidant activities
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Pasinee Chaichana | Lucksagoon Garanoo Nuchnipa Nuntawong Sunanta Wangkarn Pitchaya Mungkornasawakul | วิทยานิพนธ์/Thesis |
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
Chemical constituents and antioxidant activity of Camellia sinensis var. assamica
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pasinee Chaichana;Sunanta Wangkarn;Nuchnipa Nuntawong | บทความ/Article | |
Fatty acid compositions in gac (Momordica cochinchinensis) seeds by gas chromatography-mass spectrometry
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Sunanta Wangkarn;Anuwat Saensri | บทความ/Article |
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
Chemical constituents and antioxidant activity of Camellia sinensis var. assamica
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pasinee Chaichana;Sunanta Wangkarn;Nuchnipa Nuntawong | บทความ/Article |