Supamas Intharit. Antioxidant activity and stability of total carotenoid and lycopene in coconut oil with extracts from gac fruit aril and tomato. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2018.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Antioxidant activity and stability of total carotenoid and lycopene in coconut oil with extracts from gac fruit aril and tomato
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pensri Penprapai;Supamas Intharit | บทความ/Article | |
| Comparative study of total phenolic content and antioxidant activity of coconut oil with Curcuma zedoaria Roscoe and Curcuma longa L. extracts
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Norasing Penprapai;Amporn Ratanamusik;Pensri Penprapai;Manoch Chumchareon | บทความ/Article | |
| Effect of coconut cream residue from coconut oil with extracted Curcuma longa production for nile tilapia feeding
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Norasing Penprapai;Amporn Ratanamusik;Pensri Penprapai;Manoch Chumchareon | บทความ/Article | |
| Application of protease enzyme from bromelain to produce coconut oil
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Worawee Suwannarat;Pensri Penprapai | บทความ/Article | |
| Stability and fatty acid composition of blend oil between sesame oil and coconut oil
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pensri Penprapai;Sutatip Kawasaki;Sopain Laysing | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Antioxidant activity and stability of total carotenoid and lycopene in coconut oil with extracts from gac fruit aril and tomato
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pensri Penprapai;Supamas Intharit | บทความ/Article | |
| Electrochemical behavior and characterization of lead sensor based on nanochitosan- rotating gold disk modified electrodes
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลล้านนา Rattiya Saradit;Supamas Intharit | บทความ/Article |