Nutwara Ongsara. The effects of lime lemongrass and oregano essential oils treatment on quality preservation of salted fish (Rastrelliger brachysoma). (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2018.
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
คุณสมบัติของใบหวาตอการเกิดแผลในกระเพาะอาหารที่ชักนำดวยยา อินโดเมทาซิน
มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ Lanchakon Chanudom | Jitbanjong Tangpong | วิทยานิพนธ์/Thesis |
The effects of lime lemongrass and oregano essential oils treatment on quality preservation of salted fish (Rastrelliger brachysoma)
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Lanchakon Chanudom;Ausnee Sakarasa;Nursofwanee Uma;Nutwara Ongsara | บทความ/Article |
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
The effects of lime lemongrass and oregano essential oils treatment on quality preservation of salted fish (Rastrelliger brachysoma)
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Lanchakon Chanudom;Ausnee Sakarasa;Nursofwanee Uma;Nutwara Ongsara | บทความ/Article |
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
The effects of lime lemongrass and oregano essential oils treatment on quality preservation of salted fish (Rastrelliger brachysoma)
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Lanchakon Chanudom;Ausnee Sakarasa;Nursofwanee Uma;Nutwara Ongsara | บทความ/Article |
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
The effects of lime lemongrass and oregano essential oils treatment on quality preservation of salted fish (Rastrelliger brachysoma)
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Lanchakon Chanudom;Ausnee Sakarasa;Nursofwanee Uma;Nutwara Ongsara | บทความ/Article |