แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

การแยกอนุภาคแป้งจากมันสำปะหลังบดด้วยวิธีการกรอง
Cassav.a Starch Filtration

Organization : มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
keyword: Efficiency of Cassava Starch Separation
; Cassava Starch
; Water Injection
Abstract: Cassava starch loss during processing is a vital problem in cassa\.a starch production.Usually. the major starch loss o c c m in extrsctors used to separate starch from rasped cassavaroots. Water injection during filtration can be cnhanced the blocking. Typically, the raspedcassai.a starch sluny fonns cake that create a rapid blocking. The influence parameters for h estarch estraction are the ratio of liquid and solid in h e sluny (L/S ratio) and pressure drop.When the L S ratio increases. the separation efficiency and the spccific cake resistance increase.In contrast. the separation efficiency decreases as the pressure drop increase. Because the cakewas compressedw hen the prtssurr drop incrtnscd made the cake dense. Therefore, the starchparticles were difficult to separate by the \vatu extraction. In order ro destruction of cakefonnation, the w.ater injection can be applicd. The \vater injection can enhance the starchparticles to convey by water through the screen during filtration. It is found that the usage ofwater injection during fi1tra:ion increases the starch separation cffic~ency about two time . Ifthese results are applied for cassava starch production, it will increase the starch separationefficiency.
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Address: กรุงเทพมหานคร (Bangkok)
Email: info.lib@mail.kmutt.ac.th
Role: อาจารย์ที่ปรึกษา
Created: 2544
Issued: 2005-10-26
Modified: 2006-05-24
วิทยานิพนธ์/Thesis
ISBN: 9749550730
CallNumber: CHE1245
tha
©copyrights มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 CHE1245.pdf 2.9 MB267 2025-12-06 13:55:56
2 CHE1245ab.pdf 57.51 KB112 2022-08-07 13:49:26
3 CHE1245ab.txt 1.44 KB62 2019-01-07 12:12:17
ใช้เวลา
0.032559 วินาที

ธีรวัฒน์ พงศ์นพรัตน์
Title Contributor Type
Cassav.a Starch Filtration
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
ธีรวัฒน์ พงศ์นพรัตน์
ผศ.ดร. วีระ โลหะ
วิทยานิพนธ์/Thesis
ผศ.ดร. วีระ โลหะ
Title Creator Type and Date Create
Cassav.a Starch Filtration
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
ผศ.ดร. วีระ โลหะ
ธีรวัฒน์ พงศ์นพรัตน์
วิทยานิพนธ์/Thesis
การกำจัดโปรตีนออกจากหัวมันสำปะหลังบด : ด้วยแรงหมุนเหวี่ยง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
ผศ.ดร. วีระ โลหะ;ผศ. สุวิช ศริรวัฒนโยธิน
พรประภา ลักษมีสถาพร
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 22
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,680
รวม 3,702 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 184,207 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 299 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 281 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 76 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 7 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 4 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 1 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 1 ครั้ง
รวม 184,877 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.104