Siwarutt Boonyarattanakalin. Conversion of konjac powder into glucomannan-oligosaccharides, mannose,and glucose by hydrolysis facilitated by microwave heating and HCl catalyst. (). มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ. สำนักหอสมุดกลาง. : , 2559.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Conversion of konjac powder into glucomannan-oligosaccharides, mannose,and glucose by hydrolysis facilitated by microwave heating and HCl catalyst
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Cuong, Viet Bui;Wanwipa Siriwatwechakul;Wareepat Tiyabhorn;Thammanont Wattanasiritham;Natthaphat Limpraditthanont;Siwarutt Boonyarattanakalin | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Conversion of konjac powder into glucomannan-oligosaccharides, mannose,and glucose by hydrolysis facilitated by microwave heating and HCl catalyst
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Cuong, Viet Bui;Wanwipa Siriwatwechakul;Wareepat Tiyabhorn;Thammanont Wattanasiritham;Natthaphat Limpraditthanont;Siwarutt Boonyarattanakalin | บทความ/Article | |
| Microwave-assisted transesterification of cassava starch with polylactic acid (PLA)
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Hussain Haikal;Wanwipa Siriwatwechakul;Siwarutt Boonyarattanakalin | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Conversion of konjac powder into glucomannan-oligosaccharides, mannose,and glucose by hydrolysis facilitated by microwave heating and HCl catalyst
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Cuong, Viet Bui;Wanwipa Siriwatwechakul;Wareepat Tiyabhorn;Thammanont Wattanasiritham;Natthaphat Limpraditthanont;Siwarutt Boonyarattanakalin | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Conversion of konjac powder into glucomannan-oligosaccharides, mannose,and glucose by hydrolysis facilitated by microwave heating and HCl catalyst
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Cuong, Viet Bui;Wanwipa Siriwatwechakul;Wareepat Tiyabhorn;Thammanont Wattanasiritham;Natthaphat Limpraditthanont;Siwarutt Boonyarattanakalin | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Conversion of konjac powder into glucomannan-oligosaccharides, mannose,and glucose by hydrolysis facilitated by microwave heating and HCl catalyst
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Cuong, Viet Bui;Wanwipa Siriwatwechakul;Wareepat Tiyabhorn;Thammanont Wattanasiritham;Natthaphat Limpraditthanont;Siwarutt Boonyarattanakalin | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Identification of bacteria and yeast communities in a Thai sugary kefir by polymerase chain reaction-denaturing gradient gel electrophoresis (PCR-DGGE) analyses
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Phattaraporn Sarikkha;Rachnarin Nitisoravut;Issara Poljungreed;Siwarutt Boonyarattanakalin | บทความ/Article | |
| Conversion of konjac powder into glucomannan-oligosaccharides, mannose,and glucose by hydrolysis facilitated by microwave heating and HCl catalyst
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Cuong, Viet Bui;Wanwipa Siriwatwechakul;Wareepat Tiyabhorn;Thammanont Wattanasiritham;Natthaphat Limpraditthanont;Siwarutt Boonyarattanakalin | บทความ/Article | |
| Microwave-assisted transesterification of cassava starch with polylactic acid (PLA)
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Hussain Haikal;Wanwipa Siriwatwechakul;Siwarutt Boonyarattanakalin | บทความ/Article | |
| Microwave extraction of oligosaccharides from Jerusalem artichoke tuber
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Yupadee Phethai;Rachnarin Nitisoravut;Siwarutt Boonyarattanakalin | บทความ/Article | |
| Microwave-assisted preparation of D-lactide
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Vavang Paxay;Khanin Nueangnoraj;Atisa Petchsuk;Pakorn Opaprakasit;Siwarutt Boonyarattanakalin | บทความ/Article | |
| Evaluation of non-thermal atmospheric pressure plasma pretreatment on microwave-assisted hydrolysis of cellulose and sugarcane bagasse
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Panithinat Suwannanon;Rachnarin Nitisoravut;Siwarutt Boonyarattanakalin | บทความ/Article |