แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Proteinase production and sodium chloride adaptation response of moderately halophilic virgibacillus sp. sk37 isolated from fish sauce fermentation
การผลิตโปรติเนสและการปรับตัวในสภาวะที่มีโซเดียมคลอไรด์ของแบคทีเรียชอบเกลือความเข้มข้นปานกลางสายพันธุ์ virgibacillus sp. sk37 ที่คัดแยกจากการหมักน้ำปลา

Address: School of Food Technology
Organization : Institute of Agricultural Technology Suranaree University of Technology
keyword: Virgibacillus
ThaSH: Proteinase
; Fish sauce
ThaSH: Fermentation
; Response surface methodology
ThaSH: Bacteria
; Proteinase production
ThaSH: DNA microarrays
; Sodium chloride adaptation
Suranaree University of Technology The Center for Library Resources and Educational Media.
Address: Nakhon Ratchasima
Email: library@sut.ac.th
Role: Thesis Advisor
Created: 2013
Modified: 2016-08-26
Issued: 2016-08-26
eng
Descipline: Food Technology
©copyrights
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 Acstract.pdf 322.78 KB7 2018-06-09 04:32:45
2 Fulltext.pdf 3.38 MB7 2019-05-27 16:12:17
ใช้เวลา
0.029484 วินาที

Sornchai Sinsuwan
Title Contributor Type
Jirawat Yongsawatdigul
Title Creator Type and Date Create
Physico-chemical properties and angiotensin I converting enzyme inhibitory peptides of collagen prepared from tilapia (Oreochromis niloticus) and hybrid catfish (Clarias macrocephalus×C. gariepinus) skin
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Jirawat Yongsawatdigul
Pornpimol Sungperm
วิทยานิพนธ์/Thesis
Extraction and characterization of protein from tea seed (Camellia oleifera Abel) meal
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
JIRAWAT YONGSAWATDIGUL
FU TIAN
วิทยานิพนธ์/Thesis
Proteinase production and sodium chloride adaptation response of moderately halophilic virgibacillus sp. sk37 isolated from fish sauce fermentation
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Jirawat Yongsawatdigul
Sornchai Sinsuwan
วิทยานิพนธ์/Thesis
Production of angiotensin converting enzyme (ace) inhibitory peptides derived from thai panga skin
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Jirawat Yongsawatdigul
Manatsawee Khuntasom
วิทยานิพนธ์/Thesis
Angiotensin i-converting enzyme (ACE) inhibitory activity and immunomodulating activity of protein hydrolysates produced by virgibacillus halodenitrificans sk1-3-7 proteinases
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Jirawat Yongsawatdigul
Tidarat Toopcham
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of ascorbic acid and hydrogen peroxide on gel-forming ability of tropical surimi
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Jirawat Yongsawatdigul
Danou, Pao
วิทยานิพนธ์/Thesis
Ultrasound-assisted extraction of collagen from broiler chicken trachea and its biochemical characterization
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Jirawat Yongsawatdigul
Kitsanapong Kaewbangkerd
วิทยานิพนธ์/Thesis
Reduction of red blood spots in cooked marinated breast meat by combination of microwave heating and steaming
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Jirawat Yongsawatdigul
Matthanee Jantaranikorn
วิทยานิพนธ์/Thesis
Vibrational spectroscopy and physicochemical properties of chicken meat as affected by varied ages and thermal treatments of different breeds
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Jirawat Yongsawatdigul
Sasikan Katemala
วิทยานิพนธ์/Thesis
Effect of pretreatment methods on antioxidant activity of egg white hydrolysate
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Jirawat Yongsawatdigul
Astri Suryani Prawulanari
วิทยานิพนธ์/Thesis
Antioxidant activities of tilapia muscle protein hydrolysates and their glycated products after simulated in vitro gastrointestinal digestion
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Jirawat Yongsawatdigul
Xiaogang, Zhang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Gelation of tropical fish surimi under high intensity ultrasound
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Jirawat Yongsawatdigul
Ling, Tang
วิทยานิพนธ์/Thesis
Changes of biochemical, protein conformation and odor active compounds of silver carp washed mince as affected by ice storage of raw material
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี
Jirawat Yongsawatdigul
Sasinee Kunyaboon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 0
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2,498
รวม 2,498 คน

More info..
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.132
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.149