แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Development of extruded snacks from germinated Khao Dawk Mali 105 and Hom Nin Brown rice flour fortified with xanthones

LCSH: Kasetsart University -- Dissertations. Ph.D. (Agro-Industrial Product Development) 2013
Classification :.LCCS: TP451.S57
ThaSH: Kasetsart University. Department of Product Development -- Dissertations
LCSH: Snack foods
LCSH: Germinated brown rice flour
LCSH: Xanthones
Kasetsart University. Office of the University Library
Address: Bangkok
Email: tdckulib@ku.ac.th
Role: Thesis Advisor
Role: Co-Advisor
Role: Co-Advisor
Role: Co-Advisor
Created: 2013
Modified: 2558-05-09
Issued: 2015-05-09
วิทยานิพนธ์/Thesis
application/pdf
URL: http://www.lib.ku.ac.th/KUthesis/2556/parisut-son-all.pdf
CallNumber: TP451.S57 .P37
eng
©copyrights Kasetsart University
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 parisut-son-all.pdf 7.12 MB30 2021-08-10 15:55:50
ใช้เวลา
0.026905 วินาที

Parisut Songtip
Title Contributor Type
Development of extruded snacks from germinated Khao Dawk Mali 105 and Hom Nin Brown rice flour fortified with xanthones
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Parisut Songtip
Kamolwan Jangchud
วิทยานิพนธ์/Thesis
Kamolwan Jangchud
Title Creator Type and Date Create
Development of extruded high-protein, glutinous rice-based snack
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Kamolwan Jangchud
Supat Chaiyakul, 1972-
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of bread from composite wheat-germinated brown rice flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Kamolwan Jangchud;Anuvat Jangchud;Kuakoon Piyachomkwan;Witoon Prinyawiwatkul
Phantipha Charoenthaikij
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterization of rice bran oil encapsulation and its application in food model
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Anuvat Jangchud;Kamolwan Jangchud;Thepkunya Harnsilawat;Onanong Naivikul
Ratchanee Charoen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of extruded snacks from germinated Khao Dawk Mali 105 and Hom Nin Brown rice flour fortified with xanthones
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Kamolwan Jangchud
Parisut Songtip
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of crude protein hydrolysate from rice bran-based functional drink
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Kamolwan Jangchud ;Anuvat Jangchud ;Sukantharos Tadakittisarn
Parichart Thamnarathip
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of batter from Myanmar Local wheat flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Nantawan Therdthai ;Anuvat Jangchud ;Kamolwan Jangchud
Ei Mon Mon Kyaw
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of no-sugar-added soft Khanom Piak-Poons from Khao Dawk Mali 105 rice-based flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Kamolwan Jangchud;Anuvat Jangchud;Thepkunya Harnsilawat
Kasarin Pedcharat.
วิทยานิพนธ์/Thesis
Relationship between emotion lexicon, chemical properties, sensory evaluation and cross-cultural consumer behavior on green tea varieties under different process conditions
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Anuvat Jangchud.;Kamolwan Jangchud.;Vichai Haruthaithanasan.;Piyaporn Chueamchaitrakun.
Saynamphung Tongsai.
วิทยานิพนธ์/Thesis
Anuvat Jangchud
Title Creator Type and Date Create
Determinants of success in new product development in Thai food industry
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Anuvat Jangchud
Pisit Dhamvithee
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of an extruded snack supplemented with fish protein and N-3 fatty acids
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Anuvat Jangchud
Nantipa Pansawat
วิทยานิพนธ์/Thesis
An innovative approach to develop fruit leather from kiwifruit puree
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Anuvat Jangchud
Suteera Vatthanakul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of bread from composite wheat-germinated brown rice flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Kamolwan Jangchud;Anuvat Jangchud;Kuakoon Piyachomkwan;Witoon Prinyawiwatkul
Phantipha Charoenthaikij
วิทยานิพนธ์/Thesis
Characterization of rice bran oil encapsulation and its application in food model
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Anuvat Jangchud;Kamolwan Jangchud;Thepkunya Harnsilawat;Onanong Naivikul
Ratchanee Charoen
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of crude protein hydrolysate from rice bran-based functional drink
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Kamolwan Jangchud ;Anuvat Jangchud ;Sukantharos Tadakittisarn
Parichart Thamnarathip
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of batter from Myanmar Local wheat flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Nantawan Therdthai ;Anuvat Jangchud ;Kamolwan Jangchud
Ei Mon Mon Kyaw
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of no-sugar-added soft Khanom Piak-Poons from Khao Dawk Mali 105 rice-based flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Kamolwan Jangchud;Anuvat Jangchud;Thepkunya Harnsilawat
Kasarin Pedcharat.
วิทยานิพนธ์/Thesis
Relationship between emotion lexicon, chemical properties, sensory evaluation and cross-cultural consumer behavior on green tea varieties under different process conditions
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Anuvat Jangchud.;Kamolwan Jangchud.;Vichai Haruthaithanasan.;Piyaporn Chueamchaitrakun.
Saynamphung Tongsai.
วิทยานิพนธ์/Thesis
Patcharee Tungtrakul
Title Creator Type and Date Create
Kuakoon Piyachomkwan
Title Creator Type and Date Create
Molecular Structure and Properties of Edible Canna (Canna edulis) Starches
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี
Dudsadee Uttapap;Kuakoon Piyachomkwan; Yasuhito Takeda
Kittiwut Thitipraphunkul
วิทยานิพนธ์/Thesis
Debranched waxy rice starch-fatty acid complexes and their pharmaceutical applications
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่
Jakkapan Sirithunyalug;Sayam Kaewvichit;Klanarong Sriroth;Kuakoon Piyachomkwan;Pensiri Sriburi
Songwut Yotsawimonwat
วิทยานิพนธ์/Thesis
Development of bread from composite wheat-germinated brown rice flour
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Kamolwan Jangchud;Anuvat Jangchud;Kuakoon Piyachomkwan;Witoon Prinyawiwatkul
Phantipha Charoenthaikij
วิทยานิพนธ์/Thesis
Efficacy of tapioca derivative-based peritoneal dialysis solution compared with glucose-based and corn derivative-based solutions
จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย
;Talerngsak Kanjanabuch;Angkana Tantituvanont;Kuakoon Piyachomkwan
Phonethipsavanh Nouanthong
วิทยานิพนธ์/Thesis
Fermentation process of lactic acid and raw starch degrading enzyme production by rhizopus spp.
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Vichien Kitpreechavanich;Nantana Srisuk;Kuakoon Piyachomkwan
Srisakul Trakarnpaiboon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Structural and thermal characteristics of debranched starches complexed with lauric acid
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Klanarong Sriroth;Kuakoon Piyachomkwan
Suchitra Wongprayoon
วิทยานิพนธ์/Thesis
Interaction of xanthan gum and different amylose rice starches under dry heat treatment
มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์
Wirat Vanichsriratana;Klanarong Sriroth;Kuakoon Piyachomkwan
Jian, Su
วิทยานิพนธ์/Thesis
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,437
รวม 3,438 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 234,804 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 425 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 303 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 23 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 22 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 11 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 6 ครั้ง
รวม 235,602 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.133
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.104