Low heat full-fat soy flour : nutritional values, functional properties and potential food application
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Pimpamas Panyajiva
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of dietary fiber-enriched bakery products from Nata de Coco
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Sirinya Thomtong
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of coconut sugar syrup
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Kanokporn Rungsimunwong
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Phoshorylated mungbean protein concentrate : funtional properties and potential food applications
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Aunchalee Aussanasuwannakul
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of soy protein-enriched instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Napawan Tongpun
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of wheat flour and resistant starch mix for bakery products
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Suchitra Jangchaimonta
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
The study of extraction of dietary fiber and carotenoids from carrot pomace
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Temsiri Chaidet
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Utilization of reprocessed milk from UHT milk production at the Chitralada projects
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Choompoonuch Phuenpipob
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of wheat flour and inulin mix for bread made by different methods
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Kaewta Sukheesab
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Extraction of dietary fiber from lemon grass residue and its application in foods
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Theerachai Wongmetinee
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of a dietary fiber-enriched myanmar snack (Shwe-Chi) using corn milk residues
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Han Su Yin
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of resistant starch-enriched fresh wheat noodles and instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Napaporn Sermsai
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of modified fat ice cream products using inulin as a fat replacer
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Kanok-on Issariyachaikul
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Extraction and determination of properties of natural food color from by-product of turmeric
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Wimalin Rimpeekool
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Study on formulation of dietary fiber-enriched bread containing soybean hulls
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit | Thanaporn Mahasuwanwong
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of low-fat cholesterol-free spoonable salad dressing using carbohydrate-based fat replacers
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat | Nitaya Angpanitcharoen
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Study of iodine content in food products preserved by iodates salt
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pongtorn Sungpuag;Sangsom Sinawat | Emwadee Kiatsiri
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Changes in nitrate and nitrite levels in home and commercially processed pickled mustard greens
มหาวิทยาลัยมหิดล
Songsak Srianujata;Anadi Nitithamyong;Anchanee Utaipatanacheep;Supranee Changbumrung | Charnya Teerapittayanon
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Mutagenicity of anabolic-androgenic drugs after nitrite treatment and effect of drugs on mutagenicity of aminopyrene (AP)-nitrite model : studies on the formation of direct mutagens during 4H AP-nitrite incubation and on the mutagenic product of 4H AP-nit
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong | Orathai Toobuntherng
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Mutagenic potential of organophosphate insecticides treated with nitrite in an acid solution using ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong | Wuttichai Kattubtim
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Antimutagenicity of yogurt and yogurt cultures on cyclophosphamide and urethane in the wing somatic mutation and recombination test using drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong | Umaporn Kaewtong
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
The extraction and application of dietary fiber and cellulose from pineapple cores
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pairoj Luangpituksa | Theeranan Prakongpan
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of dietary fiber-enriched bakery products containing guava pomace and guava seeds
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat | Patcharee Satra
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of fiber-enriched Thai traditional snacks using soybean hulls
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Prapaisri Sirichakwal | Jiraporn Jaichuen
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Mutagenicity of 4-Hexylresorcinol and its modification effects on other mutagens in two short term assays
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong | Suphaphan Soiphet
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Application of enzymes in improving the quality of wheat bran-enriched bread
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pairoj Luangpituksa | Doolyaroot Rattanakorn
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
The extraction and application of dietary fiber from brewer's dried grain
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Orathai Youngprawat
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of supplementary food for pregnant and lactating women in vitamin A-deficient areas
มหาวิทยาลัยมหิดล
Uraiporn Chittchang;Anadi Nitithamyong;Emorn Wasantwisut | Boontarika Bampenpol
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Mutagenicity evaluation of vegetables grown in diesel exhaust contaminated soil using the wing somatic mutation and recombination test in drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Wannee Kusamran | Janpen Saksitpitak
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Nitrite scavenging activity of four plant fibers incorporated into four different heat processed flour-based foods
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Oranong Kangsadalampai | Jeerapa Lukcompun
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Antioxidation activity of Okara tempe a fermented product with rhizopus oligosporus
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Prapasri Puwastien;Sittiwat Lertsiri | Kanitta Wanthawin
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Phytosterol content and antioxidant activities in common Thai vegetables
มหาวิทยาลัยมหิดล
Somkiat Kosulwat;Vongsvat Kosulwat;Anadi Nitithamyong | Khwankaew Dhanasettakorn
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effect of young leaves obtained from vigna radiata vigna umbellata and vigna unguiculata seeds on the mutagenicity of nitrite treated aminopyrene
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong | Naiyana Thongsaeng
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Antimutagenicity of egg yolk from hens fed marigold supplemented chow using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong | Orawan Wongpraewit
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effect of antioxidants supplemented beverage on scavenging enzymes and lipid peroxidation in Thai soldiers
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kallaya Kijboonchoo;Anadi Nitithamyong;Atip Likidlilid | Pamorn Jindamanee
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of dietary fiber-enriched cake using sugarcane bagasse
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat | Pawita Seekeow
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Study on the extraction of dietary fiber from soybean hulls and its application
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pairoj Luangpituksa | Pennapha Kiattheerachai
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Antimutagenicity of pilangkasa (Ardisia Colorata Roxb.) juice and wine on urethane induced somatic mutation and recombination in drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong | Phijitra Mongkolpech
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Calcium fortification in soybean milk and in-vitro bioavailability
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapasri Puwastien;Prapaisri P Sirichakwal;Anadi Nitithamyong | Piangjan Chaiwanon
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Study on comparison of heavy metal content in green mussel before and after baking and steaming process
มหาวิทยาลัยมหิดล
Chumlong Arunlertaree;Anadi Nitithamyong | Picheat Teeravutcharagorn
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Calcium fortification in soybean yoghurt and in-vitro bioavailability
มหาวิทยาลัยมหิดล
ปิยนันท์ สงวนพฤกษ์;Prapasri Puwastien;Prapaisri P Sirichakwal;Anadi Nitithamyong | Piyanun Sanguanpruke
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of dietary fiber-enriched instant noodles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit | Piya-anong Prairahong
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of complementary food for infants in vitamin A-deficient areas
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Pornphan Sakharin
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Mutagenic and antimutagenic potential of monosodium glutamate production waste (BX liquid) treated with nitrite in the Ames test and the wing spot test using Drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong | Pranee Kiatsurayanont
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Antimutagenicity of raw and cooked Brassica oleracea vegetables using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong | Sawaros Kijja
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of reduced-fat bakery products using modified starch
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit;Somkiat Kosulwat | Saranya Huangiam
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of fiber-enriched doughnuts using ground soybean hulls and the effect on absorption of frying oil
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat | Suchada Sukkra
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Antimutagenicity of water extract from Thai indigenous vegetables using somatic mutation and recombination test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong | Sutinee Saseelung
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Potential utilization of herb for microbial growth inhibition in coconut juice
มหาวิทยาลัยมหิดล
Acharaporn Sungpetch;Anadi Nitithamyong | Suthira Soongsawang
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Antimutagenicity of Thai fruit and herbal wines on urethane induced somatic mutation and recombination in drosophila melanogaster
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong | Suwanna Khiewprain
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Food industrial by-product utilization by using the extrusion process
มหาวิทยาลัยมหิดล
Acharaporn Sungpetch;Pracha Boonyasirikool;Anadi Nitithamyong | Supatinee Suksom
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Adoption of process for cookies with candied water hyacinth among members of housewife groups : a case study of Nakhon Pathom province
มหาวิทยาลัยมหิดล
Sanchai Sutipanwihan;Anadi Nitithamyong;Supang Ruangchai | Patamabhorn Kerdchoochuen
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of rice-based noodles containing soy ingredients and hydrocolloids as quality improvers
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat | Pichsinee Hunsuwan
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of frozen reduced-fat and cholesterol roti using a soy-based egg replacer
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Sitima Jittinandana | Watcharapol Khoonin
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of reduced-fat spoonable and pourable salad dressings using okra (Abelmoschus esculentus (L.) Moench) gum as a fat replacer
มหาวิทยาลัยมหิดล
;Anadi Nitithamyong;Nattapol Tangsuphoom;Sitima Jittinandana | Krittaluck Vijitragool
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effect of dietary fiber on plasma levels of insulin, estradiol, progesterone, glucose and lipids in normal Thai women
มหาวิทยาลัยมหิดล
Supornpim Chearskul;Prapaisri P Sirichakwal;Anadi Nitithamyong | Navaporn Supingklud
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
The effect of dietary fiber on hydrogen and methane production in vegetarians
มหาวิทยาลัยมหิดล
Prapaisri P. Sirichakwal;Prapasri Puwastien;Anadi Nitithamyong | Nantana Suppapitnarm
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Nutritive values and sensory acceptability of red tilapia : a comparative study of freshwater and seawater cultured fish
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Charoen Nitithamyong;Prapasri Puwastien | Suthida Chatvuitinun
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of reduced-calorie frozen desserts using pectin as fat replaces and aspartame as sweetener
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Visith Chavasit | Sanuch Kotchabhakdee
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of dietary fiber-enriched bakery products containing dried okara and defatted dried okara
มหาวิทยาลัยมหิดล
;Anadi Nitithamyong;Somkiat Kosulwat | Rujirej Nuntisak
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of high-fiber snack bars containing soybean hulls, pineapple core and wheat bran
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Prapaisri Sirichakwal | Arunee Wongkasemsombat
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Mutagenicity modification of oolong tea on nitrite treated filtrate of five-spice seasoned pork :|bstudies on precursor formed during cooking and on mutagenic product in acid solution using ames test
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Visith Chavasit;Anadi Nitithamyong | Linna Tongyonk
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Effects of maillard reaction products (MRPs) on mutagenicity of nitrite-aminopyrene reaction product : studies on formation of mutagen and on final product
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Wannee Kusamran | Renu Chongmankongcheep
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of high fiber bakery products and Thai traditional sweets containing soybean hulls
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong | Manee Arpanantikul
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Direct mutagenic potential of polycyclic aromatic hydrocarbons (PAHs) treated with nitrite in simulated gastric condition : comparison between authentic PAHs and PAH-containing fraction derived from smoked and charcoal-broiled foods using Ames assay
มหาวิทยาลัยมหิดล
Kaew Kangsadalampai;Anadi Nitithamyong;Wannee Kusamran | Kanocvan Manoonphol
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Study on formulation of high fiber cookies containing pineapple core
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Chittima Singhavanich;Visith Chavasit;Ratanasuda Phan-urai | Suvannee Teerapapthamkul
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of modified fat butter cake using ocimum canum mucilage as a fat replacer
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Sitima Jittinandana | Kwankaew Kangsadalampai
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Development of fructooligosaccharides (FOS)-fortified guava juice
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pornrat Sinchaipanit | Haine, Aung Thu
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Physicochemical properties of biopolymer-stabilized colloidal particles : microfibrillated cellulose-stabilized emulsions and β-lactoglobulin-coated gold nanoparticles
มหาวิทยาลัยมหิดล
Manop Suphantharika;Pairoj Luangpituksa;Promluck Somboonpanyakul;Anadi Nitithamyong | Thunnalin Winuprasith
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Extraction of a natural colorant from dragon fruit peel and determination of its properties
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Pongtorn Sungpuag | Chatchanok Chuaynual.
| วิทยานิพนธ์/Thesis |
Formulation of inulin-enriched instant rice porridge
มหาวิทยาลัยมหิดล
Anadi Nitithamyong;Kunchit Judprasong | Wanwilai Chaimanakij.
| วิทยานิพนธ์/Thesis |