Pin Chanjula. Effect of different levels of sago palm pith on nutrient utilization in Thai native cattle fed with plicatulum hay (Paspalum plicatulum Michx) and soybean meal. (). Prince of Songkla University, Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : , 2009.
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
Effect of different levels of sago palm pith on nutrient utilization in Thai native cattle fed with plicatulum hay (Paspalum plicatulum Michx) and soybean meal
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Wanwisa Ngampongsai;Pin Chanjula | บทความ/Article | |
Effect of levels of urea and cassava chip on feed intake rumen fermentation blood metabolites and microbial populations in growing goats
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pin Chanjula;Wanwisa Ngampongsai;Metha Wanapat;ปิ่น จันจุฬา;วันวิศาข์ งามผ่องใส;เมธา วรรณพัฒน์ | บทความ/Article | |
Effect of supplemental nitrogen from urea on digestibility, rumen fermentation pattern, microbial populations and nitrogen balance in growing goats
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pin Chanjula;Wanwisa Ngampongsai | บทความ/Article | |
Effects of enzyme levels in total mixed ration containing oil palm frond silage on intake, rumen fermentation, and growth performance of male goat
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Rini Dwi Wahyuni;Wanwisa Ngampongsai;Chaiyawan Wattanachant;Wonnop Visessanguan;Somphop Boonpayung | บทความ/Article |