Nongporn Hutadilok. Feasibility study of a shrimp-based chitin/chitosan industry in Southern Thailand. (). มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่. : , 1995.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Production of microbiological peptone from prawn Processing wastes
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora;Buckle, K.A | บทความ/Article | |
| Conversion and utiliztion of Chitosan from prawn shell
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora;Soottawat Benjakul | บทความ/Article | |
| Feasibility study of a shrimp-based chitin/chitosan industry in Southern Thailand
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora;Nongporn Hutadilok | บทความ/Article | |
| Quality of Fish Paste (Kapi) from Sardine
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Wanna Choorit;Pairat Sophanodora;Ankana Pooldam;Phaisan Wuttijumnong;Buckle, Ken A | บทความ/Article | |
| Chitosan production from carapace and shell of black tiger shrimp (penaeus monodon)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Soottawat Benjakul;Pairat Sophanodora | บทความ/Article | |
| Value added products from tuna meat remainder:Frozen tuna meat, seasoned and wrapped with cabbage
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora;Araya Chaoruangrit;Thongchai Suwansichon | บทความ/Article | |
| Effect of film additives on properties of biodegradable film from chitosan
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Nopparat Mahae;Pairat Sophanodora | บทความ/Article | |
| Utilisation of Prawn Head Powder in Oriental Prawn Crackers
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora | บทความ/Article | |
| Seafood Processing Industries Within Songkhla-Hat Yai Region The Survey of Basic Data Emphasis on Wastes
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Poonsuk Prasertsan;Phaisan Wattijumnong;Pairat Sophanodora;Wanna Choorit | บทความ/Article | |
| Quality Evaluation and Storage Stability of Boiled Dried Anchovies
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora | บทความ/Article | |
| Characterization and preparation of lipid from Tuna by-products mainly tuna eggs (roe)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora ;Terje Strom ;Aran H-Kittikun | Prince of Songkla University under PSU collaborative research fund | งานวิจัย/Research report |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Feasibility study of a shrimp-based chitin/chitosan industry in Southern Thailand
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora;Nongporn Hutadilok | บทความ/Article |