Aran H-Kittikun. Utilization of Peanut Meal for Flavor Sauce Production. (). มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่. : , 1993.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Utilization of Peanut Meal for Flavor Sauce Production
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Paiboon Thammarutwasik;Suteera Saowapark;Kanok-on Intarapichet;Aran H-Kittikun | บทความ/Article | |
| Oil Palm Post-Production System Survey
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Paiboon Thammarutwasik;Rangsan Pitipunya;Prapasri Phichitvolapanit | บทความ/Article | |
| Alcoholic Fermentation of Sorghum Without Cooking
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Paiboon Thammarutwasik | บทความ/Article | |
| On-Farm Development : The Research-Extension Process of Palm Sugar Processing Tech.
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Paiboon Thammarutwasik;Prapasri Pichitvorapanich;De Gaulmyn, Christophe;Prasit Chaisiripant;Pornchai Sripaiboon | บทความ/Article | |
| Increasing the bio-active compounds contents by optimizing the germination conditions of Southern Thai Brown Rice
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Jiraporn Banchuen;Paiboon Thammarutwasik;Buncha Ooraikul;Phaisan Wuttijumnong;Piyarat Sirivongpaisal | บทความ/Article | |
| Extraction and analysis of prebiotics from selected plants from southern Thailand
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Santad Wichienchot;Paiboon Thammarutwasik;Akkasit Jongjareonrak;Worrapanit Chansuwan;Preeya Hmadhlu;Tipparat Hongpattarakere;Arunporn Itharat;Buncha Ooraikul | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effects of high pressure on the physical structure of tofu
มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ Suteera Saowapark | Arunee Apichartsrangkoon Ball, Alan Renu Pinthong Aphirak Phianmongkhol Ampin Kuntiya | วิทยานิพนธ์/Thesis |
| Utilization of Peanut Meal for Flavor Sauce Production
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Paiboon Thammarutwasik;Suteera Saowapark;Kanok-on Intarapichet;Aran H-Kittikun | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Utilization of Peanut Meal for Flavor Sauce Production
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Paiboon Thammarutwasik;Suteera Saowapark;Kanok-on Intarapichet;Aran H-Kittikun | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Utilization of Peanut Meal for Flavor Sauce Production
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Paiboon Thammarutwasik;Suteera Saowapark;Kanok-on Intarapichet;Aran H-Kittikun | บทความ/Article | |
| Characterization and preparation of lipid from Tuna by-products mainly tuna eggs (roe)
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Pairat Sophanodora ;Terje Strom ;Aran H-Kittikun | Prince of Songkla University under PSU collaborative research fund | งานวิจัย/Research report |
| Model for optimization of glycerolysis palm olein by immobilized lipase / Benjamas Cherisilp and Aran H-kittikun
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Benjamas Cheirsilp;Aran H-Kittikun | Prince of Songkla University | งานวิจัย/Research report |
| Production and characterization of bioemulsifier from a marine bacterium Acinetobacter calcoaceticus subsp anitratus SM7
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Kulnaree Phetrong;Aran H-Kittikun;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| ผลร่วมระหว่างสารสกัดพืชสมุนไพร พีเอชและความเข้มข้นของน้ำตาลซูโครสต่อการเจริญของ Candida parapsilosis และ Zygosaccharomyces fermentai ในน้ำส้มคั้น
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Daorin Sukkasem;Tipparat Hongpattarakere;Aran H-Kittikun;ดาวริน สุขเกษม;ทิพรัตน์ หงภัทรคีรี;อรัญ หันพงศ์กิตติกูล | บทความ/Article | |
| Production and characterization of bioemulsifier from a marine bacterium, Acinetobacter calcoaceticus subsp anitratus SM7
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Kulnaree Phetrong;Aran H-Kittikun;Suppasil Maneerat | บทความ/Article | |
| Production and applications of biosurfactant from Bacillus subtilis MUV4
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Phitnaree Suwansukho;Vatcharin Rukachisirikul;Vatcharin Rukachisirikul;Furusako Kawai;Aran H-Kittikun | บทความ/Article | |
| Optimization of exopolysaccharides production by weissella confusa NH02 isolated from Thai fermented sausages
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Wararat Wongsuphachat;Aran H-Kittikun | บทความ/Article | |
| Survival of encapsulated potentially probiotic Lactobacillus plantarum D6SM3 with bioemulsifier derived from spent yeastin simulated gastrointestinal conditions
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Paweena Dikit;Aran H-Kittikun;Suppasil Maneerat | บทความ/Article |