Siriwan Wongvarodom. Effect of growth stages and storage conditions on the content of active constituents and biological activities of turmeric and zedoary rhizomes = ผลของระยะการเจริญเติบโต สภาพการเก็บรักษา ต่อปริมาณสารสำคัญ และฤทธิ์ทางชีวภาพของเหง้าขมิ้นชัน และขมิ้นอ้อย. ปริญญาโท(Pharmaceutical Sciences). มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์ วิทยาเขตหาดใหญ่. : มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร, 2004.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of growth stages and storage conditions on the content of active constituents and biological activities of turmeric and zedoary rhizomes = ผลของระยะการเจริญเติบโต สภาพการเก็บรักษา ต่อปริมาณสารสำคัญ และฤทธิ์ทางชีวภาพของเหง้าขมิ้นชัน และขมิ้นอ้อย
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Siriwan Wongvarodom | วิทยานิพนธ์/Thesis | |
| The content of active constituents of stored slicedand powdered preparations of turmeric rhizomesand zedoary (bulb and finger) rhizomes
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Sanan Subhadhirasakul;Siriwan Wongvarodom;Chitchamai Ovatlarnporn | บทความ/Article |