กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร bread มีข้อมูลจำนวน 3 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1bread (14)
(1) Design for Bread Baking Temperature Profiles using Neural Network Modeling Approach
Nantawan Therdthai ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(2) Formulation of wheat flour and inulin mix for bread made by different methods
Kaewta Sukheesab ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Study on formulation of dietary fiber-enriched bread containing soybean hulls
Thanaporn Mahasuwanwong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Formulation of dietary fiber-enriched bakery products containing guava pomace and guava seeds
Patcharee Satra ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Application of enzymes in improving the quality of wheat bran-enriched bread
Doolyaroot Rattanakorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Effects of freezing rate and fluctuating storage temperature on quality of frozen bread dough and applications of artificial neural network for quality prediction
Yuthana Phimolsiripol ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Effects of freezing rate and fluctuating storage temperature on quality of frozen bread dough and applications of artificial neural network for quality prediction
Yuthana Phimolsiripol ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Development of bread sticks added with delignified defatted rice bran
Sureeporn Tangjit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Effects of soymilk residue (okara) or soy flour on staling and keeping quality of bread
Siriphan Roongthongsri ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Baguette as a symbol of French culture in Indochina
Somkiethisack Kingsada ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Properties of bread produced from Chinese steamed bun starter doughs and Thai traditional starter (Loog-pang)
Naphatrapi Luangsakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) การพัฒนาผลิตภัณฑ์ขนมปังปราศจากกลูเตนจากแป้งเมล็ดบัวและแป้งข้าวไรซ์เบอร์รี่
วัลยา บุญหนุน ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลธัญบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Gluten-free bread with reduced glycemic potential
Chonnikarn Srikanlaya ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Development of antifungal poly (lactic acid)Poly(butylene succinate-co-adipate) blents film containing thymol for extending shelf-life of bread and longan fruit
Panitee Suwanamornlert ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2bread dough (1)
(1) Characterization of New Baker’s Yeast Strains And Their Leavening Ability in Bread Dough
Chakamas Wongkhalaung;Malai Boonyaratanakornkit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
3Bread flowers (1)
(1) ศักยภาพของสารสกัดจากพืชสมุนไพรบางชนิดในการเป็นสารล่อดักจับแมลงในนาข้าว
พิสิษฐ์ พูลประเสริฐ;กีรติ ตันเรือน;วิษณุ ธงไชย ;วิโรจน์ ลิขิตตระกูลวงศ์ ;มหาวิทยาลัยราชภัฏพิบูลสงคราม (งานวิจัย/Research report)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 14
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 962
รวม 976 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 76,936 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 516 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 262 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 52 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 23 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 15 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 15 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 5 ครั้ง
มหาวิทยาลัยการกีฬาแห่งชาติ = 4 ครั้ง
รวม 77,828 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.136
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.184