กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Yogurt มีข้อมูลจำนวน 5 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Yogurt (24)
(1) Soybean-Whey Yogurt
Somsri Lee-Wit ;Jerasak Ketsuwan ;Punchira Vongsawasdi ;สมศรี ลีปิพัฒนวิทย์ ;จิระศักดิ์ เกษร์สุวรรณ ;พรรณจิรา วงศ์สวัสดิ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (บทความ/Article)
(2) Production of coat - cow milk yogurt containing probiotic bacteria and its consumption effect on immunoglobulin a (IgA) production in healthy adolescents
Jukkrit Wungrath ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Processing of green soya bean (glycine max L. Merr.) Yoghurt ice cream
Paveena Kaewyongpang ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Effects of streptococcus thermophilus, Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus and yogurt ingredients on properties of corn milk yogurt
Piyawan Supavititpatana ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) A study of factors affecting the drinking yogurt consumption behavior of university students
Atchariya Sirichakwal ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Antimutagenicity of yogurt and yogurt cultures on cyclophosphamide and urethane in the wing somatic mutation and recombination test using drosophila melanogaster
Umaporn Kaewtong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Lactose digestion and tolerance after yogurt tablet consumption in adolescents
Laong Kvammana ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Calcium fortification in soybean yoghurt and in-vitro bioavailability
Piyanun Sanguanpruke ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Survival and stress response of immobilized probiotic bacteria in yogurt and under gastrointestinal tract conditions assessed by proteomic analysis
Pornpan Phuapaiboon ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) The effect of milk/yogurt consumption on protein and iron status in Thai adolescent subjects
Harutai Kornawakan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Study on the utilization of lactose in Thai adults consuming yogurt and milk
Wilai Yankirati ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Impact of calcium fortification on physicochemical, rheological and microbiological properties of stirred yogurts blended with banana puree
Ulisa Pachekrepapol;Jidapa Waranich;Phattanun Kamlangeak;อุลิสาณ์ พาชีครีพาพล;จิดาภา วารนิช;พัทธนันท์ กำลังเอก ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(13) Synthesis of carbon dots from yogurt and their sensing applications
Sasaluck Moonrinta ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Survival of probiotic bacteria in ice cream from concentrated yogurt and kefir
Sasiwimon Kunthong ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Effect of pectin and gellan gum on particles and added solid is stability in drinking fermented goat milk
Ukrit Jaroenkietkajorn;Sakda Mahapokai;Sukanya Wichchukit ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(16) The effect of gac fruit preparation addition on characteristics of yoghurt
Weerapatra Sawaengwutthipan;Prasong Siriwongwialichat ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(17) Effects of prebiotic from pineapple waste on quality attributes of yogurt
Sreymom, Hun ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Effects of prebiotic from pineapple waste on quality attributes of yogurt
Sreymom, Hun ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Effects of prebiotic from pineapple waste on quality attributes of yogurt
Sreymom, Hun ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Effects of prebiotic from pineapple waste on quality attributes of yogurt
Sreymom, Hun ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Application of stressed probiotic bacteria for pathogenic bacteria inhibition in yogurt production
Nguyen, Huu Tuong ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Effect of white oyster mushroom and basil powder on physicochemical and sensory characteristics of probiotic yogurt
Mishra, Shruti ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(23) Slow digestible colored rice flour as wall material for microencapsulation and its application in yoghurt model
Isara Wattananapakasem ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Yogurt-derived Carbon as a Catalyst for Dye-sensitized Solar Cells and as a Conductive Carbon for Supercapacitors
Klitsada Moolsarn;กฤษฎา มูลสาร ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Yogurt drink - Gellan gum - Pectin - Phase stability - Rheological properties (1)
(1) Effect of pectin and gellan gum on particles and added solid is stability in drinking fermented goat milk
Ukrit Jaroenkietkajorn;Sakda Mahapokai;Sukanya Wichchukit ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
3YOGURT DRINKS (1)
(1) Development of soy yogurt drink fortified with quinoa and psyllium husk
Metinee Raksalam;Wiraphon Srisopha;Chirat Sirimuangmoon ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
4Yogurt industry (3)
(1) Production of coat - cow milk yogurt containing probiotic bacteria and its consumption effect on immunoglobulin a (IgA) production in healthy adolescents
Jukkrit Wungrath ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Processing of green soya bean (glycine max L. Merr.) Yoghurt ice cream
Paveena Kaewyongpang ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Development of information system of quality control for yoghurt production process
Supanee Taveeratanasilp ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
5YOGURT. (1)
(1) Effect of riceberry bran on product development of functional drinkable goat milk yogurt
Sani Jirasatid. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,636
รวม 4,639 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 101,924 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 31 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 17 ครั้ง
รวม 101,992 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.136
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124