กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Wine and wine making มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1WINE AND WINE MAKING (27)
(1) The study on the fermentation of Thai herbal red wine
Warawut Patchimpihong;Atipat Malisuwan ;Vilai Rungsardthong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(2) Case Study Analysis of Wine Marketing Strategies
Sinee Sankrusme ;มหาวิทยาลัยรามคำแหง (บทความ/Article)
(3) Effects of ammoniacal nitrogen addition in wine fermentation
Witayapan Nantiyanon ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) GROWTH KINETICS OF Saccharomyces cerevisiae K1-V1116 and KILLER TOXIN RODUCTION IN WINE MAKING
Sakesit Chumnarnsilpa ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) QUALITY OF WINES PRODUCED FROM GRAPE VARIETIES GROWN ON SURANAREE UNIVERSITY OF TECHNOLOGY FARM
Lumphrai Dithavibool ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) EFFECT OF ALCOHOLIC FERMENTATION TEMPERATURE ON RED WINE FLAVOR
Ulaiwan Usansa ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Preconcentration and determination of mercury in drinking water, distilled spirit and wine samples by fi-hg-aas and spectrofluorophotometry
Bhuchonk Panichlertumpi ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Trace analysis of copper, iron and lead by faas after solid-phase extraction of their diethyldithiocarbamate complexes, and speciation of inogranic arsenic by fi-hgaas in wines and distilled spirts
Nongnoot Wuwamat ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Analysis of some aldehyde compounds as 2,4 dinitrophenylhydrazone derivatives in wines by high-performance liquid chromatography.
Theerayut Charoentud ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Determination of ascorbic acid, dehydroascorbic acid, 5-hydroxymethylefurfural and furfural in hot pepper, wine and fruit juice by HPLC
Jatesadaporn Yaisoongnern ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Development and validation method for trace analysis of free and bound cyanide in wine samples by spectrophotometry
Romteera Chueachot ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Potential use of novel β-glucosidases from native yeasts for the enhancement of wine aroma
Jutaporn Swangkeaw ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Preconcentration and determination of lead in drinking water, distilled spirit and wine by flame atomic absorption spectrometry
Samat Kinaree ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Leech lime wine production
Kamonrut Sittirit ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Rice wine production from non-glutinous Thai rice cultivars
Natapon Tunsakun ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Feasibility study of using RD6 glutinous rice in developing glutinous rice wine production : a comparative study between applying yeast cake and selected microorganisms in wine production
Pornpimol Intate ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) Fermentation profile and formulation of orange wine from Sai Nam Phueng Tangerine juice
Vijuckana Navarattara ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) The Use of potential Thai woods in wine aging
Pasu Pramokchon ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Influence of wine grape berry quality and wine making conditions on wine quality
Phajon Yuyuen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Identification of potential yeast strain for floral aroma wine production from soybean residue
Panasaya Boonruang;Naphaporn Chiewchan;Suvaluk Asavasanti;Chiu, Hsia Chiu ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(21) Influence of preparations Biolan and Vympel for the crop and quality of grapes and wine from varieties Aligote and Rkatsiteli
Kameneva, Natalia ;Tkachenko, Oksana ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(22) Autochthonous yeasts associated with pineapple wine fermentation and chemical changes during fermentation process
On-ong Chanprasartsuk ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Potential of Natural Isolated Yeasts from Thai Vineyard and their Ability to Growth in Limited Nitrogen Source of Wine Production
Orachorn Mekkerdchoo;Phromporn Jirachanchai;George Srzednicki;Nikki Lohitnavy ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(24) Wine and brandy productions from dried longan
Watunyoo Techapoonyong ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Development of Hom Nil and Hom Ubon Rice Wine
Nitjaree Maneerat;Aonjai Duangjan;Supeeraya Arsa ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(26) The inheritance and development of Shanxi Daizhou yellow millet wine
Yan, Zhenzhen. ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Interaction effect of Phenolic compounds on structure of Alaska pollock skin gelatin
Supanooch Poungchawanwong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Wine and wine Making. (1)
(1) SELECTION OF MALOLACTIC BACTERIAL FOR WINE FERMENTATION
Kaewkanlaya Wongkalasin;แก้วกัลยา วงศ์กาฬสินธุ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,617
รวม 4,620 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 101,956 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 31 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 17 ครั้ง
รวม 102,024 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.132
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124