กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Theses. M.S. (Food Science) 2021 มีข้อมูลจำนวน 1 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Theses. M.S. (Food Science) 2021 (16)
(1) Biofilm formation in poultry processing plant and the assessment of cleaning
Pawarisa Boonkoy ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Microstructural, dehydration, rehydration properties of rice starch granule in noodle as affected by water and oil addition using vacuum impregnation
On, Leakhena ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Physicochemical, microbiological and biological properties of fermented Kepayang (Pangium edule Reinw.) seeds
Mustaffer, Nur Hafizah Binti ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Effect of levilactobacillus brevis TISTR 860 and lactiplantibacillus plantarum TISTR 951 on gamma-aminobutyric acid and other physicochemical properties in fermented rice flour and rice noodles (Kanomjeen)
Chonnipa Chittrakhani ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Pilot scale extraction of Xanthone from Mangosteen (Garcinia mangostana) pericarp with supercritical carbon dioxide and carbon footprint of the extraction process
Lee, Kok Siew ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Effect of cooking methods, salts, antioxidants, and plant proteins on Acrylamide formation in the model system and fried Potato product
Napasson Chaisri ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Characterization of Nam Dok Mai Mango (Mangifera indica L) at different ripening stage by metabolic and flavoromic profiles
Aung, Ye Lin ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Assessment of mycotoxins and fungal profile in Nepalese Maize
Joshi, Prateek ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Influence of organic acid and chitosan on the levels of acrylamide and bioactive compounds in coffee
Pollacha Pooput ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Risk assessment and the production of cured meat products with low residual nitrite
Patapee Sengboontan ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Effects of coating treatment on potato substrate during the frying process
Ying, Lua Hwee ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) The encapsulation of cinnamon essential oil by various techniques and their properties
Kean, Socheata ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Hydrothermal treated v-amylose-polyphenol complexes on rice starch digestibility
Patarawadee Sudlapa ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Effect of autoclaving-cooling treatment on resistant starch content and antioxidant Activity of unripe banana flour and its application in instant soup powder supplemented with kale powder
Warintorntip Pakjirasirikul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Study of different drying techniques on physicochemical properties, energy consumption and protein qualities of cricket and silkworm pupae
Teeranan Chaowattanakul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Antimicrobial and functional properties of protein extracts from Khai-nam (Wolffia globosa) prepared by ultrasound-assisted extraction
Natchaya Duangjarus ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 8
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,173
รวม 3,181 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 147,939 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 70 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 51 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 12 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 5 ครั้ง
รวม 148,077 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.136
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.104