กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Surimi มีข้อมูลจำนวน 3 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Surimi (28)
(1) Gel properties of croaker–mackerel surimi blend
Worawan Panpipat;Manat Chaijan;Soottawat Benjakul ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(2) Edible films from water soluble proteins in surimi wash water
Thawien Bourtoom ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) การใช้โปแตสเซียมโบรเมตและไข่ขาวเพื่อเพิ่มความสามารถในการเกิดเจลของซูริมิ
สุแพรวพันธ์ ชุมเรียง;มัทนา แสงจินดาวงษ์;คำนึง พฤกษวานิช ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(4) Cryoprotective effect of trehalose on myofibrilla proteins and surimi during frozen storage
Am-on Tawisuwan ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Effect of oxidizing agents in wash water on improvement of gelling properties of surimi produced from low quality fish = ผลของการใช้สารออกซิไดซิ่งในน้ำล้างต่อการปรับปรุงคุณสมบัติการเกิดเจลของซูริมิจากปลาคุณภาพต่ำ
Suttirug Phatcharat ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Protease inhibitor from chicken plasma : purification, characterization and its application in surimi
Saroat Rawdkuen ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Effect of phosphate compounds on setting and gel-forming ability of surimi from bigeye snapper and threadfin bream
Orawan Julavittayanukul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Effect of pH. Lipids and protein crosslinkers on the properties of surimi film from tropical fish
Krittabhart Chinabhard ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Characterization of muscie proteins and interaction between myofibrillar proteins and myglobin of Dark-Fleshed fish used for surimi production
Manat Chaijan ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Gelling properties and proteolysis of goatfish (Mulloidichthys martinicus) Muscle
Suthainee Yarnpakdee ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Effects of some hydrocolloids on the properties and the changes during frozen and refrigerated storage of gels from bigeye snapper mince and surimi
Sasikunya Tuankriangkrai ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Production and characterization of antioxidant peptides derived from enzymatic hydrolysis of surimi wastes
Chompoonuch Wiriyaphan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Characterization and utilization of proteinase inhibitor in sarcoplasmic fraction from tropical fish muscle
Siriphon Siriangkanakun ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Effect of fish skin gelatin in combination with protein cross-linkers on properties of Surimi Gels
Pimchanok Kaewudom ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Effect of fish skin gelatin in combination with protein cross-linkers on properties of Surimi Gels
Pimchanok Kaewudom ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Gelation proteolysis and the improvement of gel from goatfish (Mulloidichthys martinicus) muscle
Soottawat Benjakul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (งานวิจัย/Research report)
(17) Impact of endogenous compounds and oxidation on microbial transglutaminase-induced gelation of muscle protein from different fish
Sochaya Chanarat ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Effect of acid and alkaline solubilization on the properties of surimi based film
Thummanoon Prodpran;Soottawat Benjakul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(19) Protein removal from fish mince washwater using ohmic heating
Kobsak Kanjanapongkul;Tipaporn Yoovidhya;Suvit Tia;Pisit Wongsa-Ngasr ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(20) Effect of ascorbic acid and hydrogen peroxide on gel-forming ability of tropical surimi
Danou, Pao ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Role of endogenous transglutaminase in setting of surimi from some tropical fish
Chakkawat Chantarasuwan ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Effects of protein gel structure on oil uptake in deep-fat frying process
Sirima Chinnasarn ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Development of fish cracker from surimi supplemeted with pumpkin
Jariya Sukjantra;Nutchanet Tayeh ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(24) Improvement of gel quality of Surimi from Bigeye snapper (Priacanthus tayenus)
Yuwathida Kwalumtharn ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Uses of ethanolic coconut husk extract fot surimi gel strengthening and enhancement of oxidative stability of emulsion surimi gel
Natchaphol Buamard ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Effect of washing solution and processes on gelling properties and frozen stability of yellowtail barracuda surimi
Kosol Lertwittayanon ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Effect of Tapioca Starch on Gel Characteristics of Threadfin Bream Surimi
Worawan Hongviangjan;Warangkana Sompongse ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(28) Fermentation and characteristics of Som-fug produced from threadfin bream surimi
Suphattra Sirisathirasunthon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2surimi waste utilization (1)
(1) Production of Fish Serum Products as Substitute for Fetal Bovine Serum in Hybridoma Cell Cultures from Surimi Industrial Waste
Zakaria-Runkat, Fransiska ;Wanchai Worawattanamateekul;Ong-ard Lawhavinit ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
3Surimi-shrimp Patty Product (1)
(1) ผลของสัดส่วนกุ้งต่อซูริมิและสภาวะการแปรรูปต่อคุณภาพของแพ็ตตี้กุ้งผสมซูริมิ
พรพิมล มะยะเฉียว;Pornpimon Mayachiew ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,633
รวม 4,636 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 101,882 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 31 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 17 ครั้ง
รวม 101,950 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.136
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124