กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Sticky rice มีข้อมูลจำนวน 4 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Sticky rice (15)
(1) Study on adaptation and farmers preference of traditional glutinous rice varieties in the LAO PDR.
Sengpaseuth Rasabandith ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Characterization and evaluation of indigenous black glutinous rice varieties of the Lao PDR.
Vorachith Sihathep ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Use of phenotypic characters and dna profiling for classification of the genetic diversity in black glutinous rice of the LAO PDR.
Chay Bounphanousay ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Use of phenotypic characters and dna profiling for classification of the genetic diversity in black glutinous rice of the LAO PDR.
Chay Bounphanousay ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Growth and yield of black glutinous rice varieties under upland condition with application of organic and inorganic fertilizers
Aung Naing Oo ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Growth and yield of black glutinous rice varieties under upland condition with application of organic and inorganic fertilizers
Aung Naing Oo ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Growth and yield of black glutinous rice varieties under upland condition with application of organic and inorganic fertilizers
Aung Naing Oo ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) ผลของกระบวนการสกัดและการให้ความร้อนต่อปริมาณสารต้านอนุมูลอิสระในการผลิตแอนโทซัยยานินชนิดผงจากข้าวเหนียวดำ
พนอจิต นิติสุข;กรรณิการ์ ห้วยแสน;หนูเดือน สาระบุตร ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(9) The Effect of lactic acid bacteria on the antioxidant properties of fermented black glutionous rice powder
Kanyanee Sripo ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Determination of sugars in sticky rice by using HPLC-RI
Kultida Na Nongqai;Sirirat Phaisansuthichol ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(11) Effect of cooking on functional properties of germinated black glutinous rice (KKU-ULR012)
Thapanan Konwatchara;Araya Ahromrit ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(12) Heat penetration and retrogradation during storage of legumes mixed brown glutinous rice product packed in retort pouch and can
Pornpun Wiruch ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Potential of glutinous rice husk extract as antioxidant and hyaluronidase inhibitor
Sudarat Jiamphun;Wantida Chaiyana ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(14) Effect of solutions on retrogradation of cooked sticky rice
On-ong Chanprasartsuk;Kamolwan Jantranon;Pornpen Atorngitjawat ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(15) Development of quick cooking black glutinous rice using superheated steam treatment
Chinnatat Piyawanitpong ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Sticky rice basket (1)
(1) Performance evaluation of a bamboo strip smoking kiln : a case study on reducing smoking time for bamboo strips
Suttirak Pairoj;Bundit Boonkhao ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
3Sticky rice husk (1)
(1) Development of nanostructure lipid carriers containing sticky rice husk extract for cosmetic applications
Sudarat Jiamphun ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Sticky rice starch (3)
(1) The modification of glutinous starch as a direct compression matrix-forming agent in sustained release dosage forms
Jomjai Peerapattana;Pornpun Laovachirasuwan;Voranuch Srijesdaruk;Padungkwan Chitropas ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (งานวิจัย/Research report)
(2) Modification of glutinous rice starch as a drug release modifier for direct compression tablets in sustained release dosage forms
Pornpun Laovachirasuwan ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Physical properties of thermoplastic glutinous rice starch reinforced with recycled newspaper cellulose fibers.
คฑาวุธ ภาชนะ ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 33
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 1,304
รวม 1,337 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 65,538 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 1,148 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 74 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 18 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 2 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสงฆ์ = 1 ครั้ง
รวม 66,781 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.133
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.133