กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Rheology มีข้อมูลจำนวน 2 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1RHEOLOGY (50)
(1) Rheological property of rice flour-based batter compared to wheat flour-based batter
Amornrat Mukprasirt ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(2) An Investigation on Shear Flow, Elongational Flow and Extrudate Swell of Nanometre Calcium Carbonate Filled Polypropylene on Capillary Rheometer
Rapeephun Dangtungee ;Pitt Supaphol ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(3) การปรับปรุงสมบัติต้านทานแรงกระแทกของพอลิไวนิลคลอไรด์โดยการผสมกับยางธรรมชาติ
วันทนา สุขแก้ว ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) ศึกษาผลของปริมาณไขมันและความดันที่ใช้ในการโฮโมจีไนเซชันต่อค่าความหนืดปรากฏของน้ำกะทิ
ศิริพรรณ สรีธรรมา ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) ผลของการให้ความร้อนและปริมาณไขมันต่อคุณสมบัติการไหลของน้ำกะทิ
จารุวรรณ์ สีเมือง ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Experimental studies on extrudate swell behaviour of PS and LIDPE melts with different die designs in an extrusion rheometer
Narongchai O-Charoen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) อิทธิพลของรูปแบบของสนามแม่เหล็กในหัวขึ้นรูปอัดรีดที่มีต่อพฤติกรรมการบวมตัวของพอลิเมอร์หลอมเหลวในเครื่องคาปิลารี่รีโอมิเตอร์
ภูตินันท์ เอื้อวงษ์สุวรรณ;Putinun Uawongsuwan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Rheology and suspending properties of modified tapioca starches
Parinya Tharnbupphar ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Influence of fabric parameters on surface waviness of FRPC: an experimental investigation and development of a model on surface waviness
Hildebrandt, Klaus;Schulte-Hubbert, Felix;Medina, Luisa;Mitschang, Peter ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(10) Effect of different beta-glucans on the gelatinization and retrogradation of rice starch
Rawiwan Banchathanakij ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Rheological behavior, morphology and properties of liquid crystalline polymer ‪(rodrun LC3000)‬/thermoplastic elastomer ‪(SEBS)‬ in-Situ composites
Sunan Saikrasun ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Physical and rheological properties of mixture of waxy corn starch and hydrocolloid dispersions during and after heating
Piyada Achayuthakan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Effect of hydrocolloids on physical and rheological properties of rice starch
Jetnapa Techawipharat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Silica reinforcement in chlorinated polyethylene/natural rubber blends
Pakpum Phewphong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Preparation and characterization of annealed-enzymatic hydrolyzed tapioca starch and the utilization in tableting and studies on the retrogradation of succinate rice starch and rice starches of various cultivars through the rheological property characteri
Tuangporn Tukomane ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Stabilization of oil-in-water emulsions by polysaccharides and proteins
Rujirat Santipanichwong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(17) คุณสมบัติเชิงหน้าที่ของสารทดแทนไขมันจากแป้งดัดแปรในมายองเนสสูตรไขมันต่ำ
กัลยา ขันธรัตน์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) Rheology of nanosilica filled polyethylene ratchanok thanaman
Ratchanok Thanaman ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) A study of rheology morphology properties and molecular orientation of thermotropic liquid crystalline polymerpolypropylene in-situ composite film
Sayant Saengsuwan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) A study of relationship between mechanical properties, oil resistance, rheological properties and phase size of rubber dispersed in NR/NBR blends
Jarunee Thunyarittikorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Effect of extraction method on chemical composition and rheological properties of gum from malva nut seeds
Monchupa Klinsukon ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Isolation and characterization of flour and starch from seeds of malva nut fruit
Waratchaya Ekprarinyarak ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Physical and rheological properties of starch-chitosan mixtures during pasting
Supawadee Chawanthayatham ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) A study of viscoelastic properties of fly ash/natural rubber composites
Thanunya Saowapark ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Rheology of synthesized graphene suspended in poly[(phenyl glycidyl ether)-co-formaldehyde]
Pollawat Jaroenthonkajonchai ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Rheological and morphological studies of polypropyle/polyoctenamer blends
Wilai Phitaksurachai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Influence of pH on solution and solid-state properties of citrus pectin
Saranrat Asamo;Manee Luangtana-Anan;Pornsak Sriamornsak;Chutima Limmatvapirat;Sontaya Limmatvapirat ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(28) Enhancement of viscosity and fluid loss in drilling mud by using powders of sedge and water hyacinth as additives
Mookrawee Donmun ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Performance of freshwater and seawater drilling mud with gellan gum
Bunphot Tengking ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Impact of calcium fortification on physicochemical, rheological and microbiological properties of stirred yogurts blended with banana puree
Ulisa Pachekrepapol;Jidapa Waranich;Phattanun Kamlangeak;อุลิสาณ์ พาชีครีพาพล;จิดาภา วารนิช;พัทธนันท์ กำลังเอก ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(31) Effect of droplet-phase elasticity on droplet behavior and morphology of immiscible blends
Wanchai Lerdwijitjarud ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) A stability diagram for the onset of HDPE, MDPE and LLDPE sharkskin extrudates
Jeerawan Banyam ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Oscillatory shear induced droplet deformation and breakup in immiscible polymer blends
Vitsarut Janpaen ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) Rheological behavior for unfilled & filled natural rubber (NR) and linear low density polyethylene (LLDPE) blends with maleic anhydride (MA) as a compatibilizer
Kunjana Intharuksa ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Comparison of the rheological and filtration properties of the drilling and mixed with synthetic rubber latex, xanthan gum and carboxymethyl cellulose
Teerapat Chantaraksa ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Effect of pectin and gellan gum on particles and added solid is stability in drinking fermented goat milk
Ukrit Jaroenkietkajorn;Sakda Mahapokai;Sukanya Wichchukit ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(37) Rheology of cationic surfactant and fatty alcohol mixtures in the presence of hydroxyethyl cellulose
Jintana Nakarapanich ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Melt fracture and wall slip characteristics of HDPE and LLDPE
Methavee Kwaengsobha ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) Shear fracture of high density polyethylene melts
Montara Thammachart ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Studies on rheology and microstructure of starch-based HDPE blends
Thipa Naiyawat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Influence of molecular weight and molecular weight distribution on the rheological behavior and processibility of homopolymer blends of HDPE
Anothai Pongsuk ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Rheology of cationic surfactant and fatty alcohol mixtures in the presence of hydroxyethyl cellulose
Tanapatr Barameesangpet ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Rheological and optical properties of cationic surfactants-fatty alcohol emulsions
Siriluck Suksamranchit ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Rheological and optical properties of mixtures of ampholyte and fatty alcohol
Thanda, Khin ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Analytic rheology
Pornrat Siripraparat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) Grafting of maleric anhydride onto polyethylene and polypropylene : grafting efficiency and rheology study
Somrudee Kerdsuk ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Investigation of nonlinear rheological behaviours in polymer processing
Pongthep Poungthong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(48) Investigation of nonlinear rheological behaviours in polymer processing
Pongthep Poungthong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) Improvement of Gelling Characteristics of Debranched Cassava Starch and Its Application in Soft-Gel Soup
Putri Meutia Sari ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(50) The study of rheological properties of silk fibroin in ionic liquids
Tanissara Pinijmontree;Surassawadee Paliphot;Sathish K. Sukumaran;Sugimoto, Masataka;Adisak Takhulee;Takahashi, Yoshiaki ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
2Rheology (biology) (1)
(1) Rheological and fluid loss properties in water-based drilling fluidby using the sugarcane bagasse as additive
Bantita Terakulsatit ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3,683
รวม 3,685 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 21,586 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 12 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 7 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 1 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 1 ครั้ง
รวม 21,607 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.133
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.104