กำลังแสดงหน้าที่ 1/2
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Milk มีข้อมูลจำนวน 36 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1MILK (75)
(1) Development of a cleanup method for determination of polychlorinated biphenyls in selected samples
Nitirat Chimnoi ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Factors affecting raw milk quality in Chiang Mai-Lamphun Province
Sukolrat Boonyayatra ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Factors affecting raw milk quality in Chiang Mai-Lamphun Province
Sukolrat Boonyayatra ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Screening, Identification and Antibacterial Activities of Effective Thermotolerant Bacillus spp. Strains Isolated from Raw Milk
Kannikar Kannikar Santong;Sumeth Naorungrote ;Phuwadol Bangrak;Warangkana Chunglok;Monthon Lertcanawanichakul ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(5) Screening and Isolation of Bacillus sp. Producing Thermotolerant Protease from Raw Milk
Kannikar Santong ;Warangkana Chunglok;Monthon Lertcanawanichakul ;Phuwadol Bangrak ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(6) FACTORS AFFECTING CONJUGATED LINOLEIC ACID CONTENT OF COW’S MILK
Pipat Lounglawan;พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Effects of inorganic phosphorus on stability and physicochemical properties of milk in dairy crossbred holstein
Cholthicha Saksuwan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Variation of raw milk fat globules and their gravity separation characteristics
Wangdi, Jigme ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Variation of raw milk fat globules and their gravity separation characteristics
Wangdi, Jigme ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Characterization of Lactation Patterns and Milk Yield in a Multibreed Dairy Cattle Population in the Central Thailand
Ameena Seangjun;Skorn Koonawootrittriron;Mauricio A. Elzo ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
(11) Quantitative Trait Loci detection for milk production in dairy cattle by microsatellites
Amonrat Molee ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Effect of pyoverdin II on lipid peroxidation in milk by high performance liquid chromatogrephy
Maliwan Suebsadsana;Chalerm Ruangviriyachai;Aroonsri Priprem;Saksit Chanthai ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (บทความ/Article)
(13) Effectiveness of iron fortified milk (NaFeEDTA) intervention on general health emphasis on iron status in school aged children
Nitchatorn Panomai ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Method development for the determination of antibiotics in bovine milk
Chunyapuk Kukusamude ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Detection of quantitative trait loci affecting milk production and fertility traits in dairy cattle
Chortip Aroondechachai ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Monitoring and modeling of coconut milk fouling at pasteurization temperatures;การศึกษาและพัฒนาแบบจำลองการเกิดตะกรันในกระบวนการพาสเจอไรซ์น้ำกะทิ
Phavanee Narataraksa.;Heggs, Peter J.;Suvit Tia ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (งานวิจัย/Research report)
(17) A study of the method for detection of added milk powder in milk and processed milk
Benjaporn Narinrak ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(18) A study of the method for detection of added milk powder in milk and processed milk
Benjaporn Narinrak ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Development of measures for preventing microbial contamination of pasteurized milk produced from small-scale production plant based on good manufacturing practice : case study at Zonta Chombung Dairy Cooperative
Ronnachai Yoddumnern ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Efficiency of pasteurization process and shelf life on bacteriological quality of milk
Noppawan Urarugs ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Efficiency of pasteurization process and shelf life on bacteriological quality of milk
Noppawan Urarugs ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Efficiency of pasteurization process and shelf life on bacteriological quality of milk
Noppawan Urarugs ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Efficiency of pasteurization process and shelf life on bacteriological quality of milk
Noppawan Urarugs ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) Development of suitable transportation and storage models for pasteurized school milk
Junjira Siroratanawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(25) Development of suitable transportation and storage models for pasteurized school milk
Junjira Siroratanawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Development of suitable transportation and storage models for pasteurized school milk
Junjira Siroratanawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Utilization of reprocessed milk from UHT milk production at the Chitralada projects
Choompoonuch Phuenpipob ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Comparison of feeding in infants with acute diarrhea
Daranee Sayavun ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Formulation of Imitation Milk Products Containing Low Lactose, High Calcium and Suitable Fatty Acid Ratio
Visith Chavasit;Wannee Chaturachumroenchai;Wantanee Kriengsinyos ;มหาวิทยาลัยมหิดล (บทความ/Article)
(30) Evaluation of the pilot project for school milk distribution in primary school of Chiang-Rai province
Pattama Riewluang ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Lactose digestion and tolerance after consumption ready-to-eat cereal breakfast and milk in adolescents
Wanna Taveethavornsawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) Study on bacterial contamination and associated factors of bottle milk in infants under six months
Panchit Promachot ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Effect of level of milk consumption and energy expenditure in physical exercise on height and nutritional status of boys aged 10 to 18 years
Banchong Withayametha ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) The Effects of recombinant bovine somatotropin and misty-fan cooling system on milk production relating to body and mammary gland glucose metabolism in crossbred holstein cattle
Siravit Sitprija ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Genotypic variation of enterotoxin genes among isolates of staphylococcus aureus from various raw millk sources in north-east region Thailand
Manakant Intrakamhaeng ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) Gold nanoparticle-based colorimetric analysis of protein content in milk
Sanpon Vantasin ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Effect of adipose tissue essential fatty acid on the content of essential fatty acid in rat's milk
Uraiporn Chayutipraiwan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Effect of solid foods and reduction of milk quantity on postprandial colonic lactose fermentation
Wenika Benjapong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) Effect of dietary essential fatty acid on the content of essential fatty acid tn rat's milk
Benja Suthonthanyakorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Nutritive value of soybean and cow's milk based infant formula : effects on mineral status
Sirijit Siriworawat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Study on the utilization of lactose in Thai adults consuming yogurt and milk
Wilai Yankirati ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Effect of Dietary Protein Deficiency on Gene Expressions of Amino Acid Transport Systems at Peak Lactation in Procine Mammary Tissue
Patrapan Rungcharoen ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) Effect of linseed oil supplementation on accumulation of linolenic acid and change in n-6/n-3 ratio in beef and cow’s milk
Pitunart Noosen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Optimizing milk production, milk composition, and methane emission in dairy cows : feeding oils and rumen undegradable protein
Lam Phuoc Thanh ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Reliability results in the assessment of milk composition by an ultrasonic analyzer
Hamed, Houda ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(46) The production of low lactose milk and ice cream using enzyme technology
Numphon Thaiwong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Purification and characterization of thermotolerant lipase (s) from a microorganism isolated from raw milk
Palanee Ammaranond ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(48) Studies on folic acid content in milk and products
Onanong Jansuittivechakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) Studies on the Vitamin B12 Content in Milk, Powdered Milk, and Condensed Milk
Achara Utiswannakul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(50) Relationships among malondialdehyde, milk compositions,and somatic cell count in milk from bulk tan
Witaya Suriyasathaporn;Usanee Vinitketkumnue;Teera Chewonari ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(51) A study of the method for detection of added milk powder in milk and processed milk
Benjaporn Narinrak ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(52) Existing drug resistance among Staphylococcus spp from raw milk samples in Khon Kaen province, Northeastern Thailand by direct quadriplex PCR
Buppachat Trakarnchan;Bongkot Noppon;Apiradee Sopa;Peerapon Sukon ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(53) Extension of raw milk quality through supplementation of hydrocyanic acidfrom fresh cassava peel in dairy cattle diet
Supreena Srisaikham;Isobe, Naoki ;Wisitiporn Suksombat ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(54) The roles of genistein as antibrowning agent in liquid and powdered emulsions
Anisur Rahman Mazumder ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(55) Effects of different molecular welghts of condensed tannins on ruminal fermentation and milk fatty acid profile in dairy goats
Anan Petlum ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(56) Factors contributing to volatile components and fatty acids in cow milk produced in Thailand
Porntep Namphant ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(57) Analysis of trans fatty acid content in deep fried foods, milk and dairy products by attenuated total reflection-fourier transform infrared spectroscopy
Patamaporn Soonpan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(58) Market opportunity assessment of PET multilayer plastic for UHT milk in Thailand
Tawiwat Siripaskulwat ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(59) Effect of protein hydrolysis on physical properties and antioxidant activities of cow is milk
Sasiprapa Vanitcharoen;Nattapol Tangsuphoom;Uthaiwan Suthisansanee;Chalat Santivarangkana ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(60) Breast Milk Bank : financial and investment plan for breast milk bank
Pathomporn Pranomchaikul ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(61) Electrochemical sensor based on porous gold screen-printed electrode in flow analysis system for sensitive determination of hydrogen peroxide
Chakkarin Maksuk ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(62) Study on rambutan (Nephelium lappaceum L.) peel powder as a rumen enhancer, methane mitigation and dairy milk production
Thiwakorn Ampapon ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(63) Research on the market in strategy of Yangbao brand walnut milk
Jiayi Li ;มหาวิทยาลัยรังสิต (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(64) A study of customers willingness to purchase organic fresh milk in Thailand
Jeerawan Punwaree ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(65) Design of in-tube microwave pasteurizer for milk
Supawita Nuchnoi;Sirichai Songsermpong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(66) Design of in-tube microwave pasteurizer for milk
Supawita Nuchnoi;Sirichai Songsermpong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(67) Design of in-tube microwave pasteurizer for milk
Supawita Nuchnoi;Sirichai Songsermpong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(68) Vitamin D enriched milk production from UV-B irradiated yeast supplementation in dairy cow diet
Patipan Hnokaew ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(69) Database system development for food safety management of uht milk at chiangmai fresh milk factory using blockchain technology
Wannakarn Lawilo;Anusorn Chaikaew;Ekkarat Boonchieng;Sukhuntha Osiriphun ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(70) The potential of strawberry extract and nisin for shelf-life extension of pasteurised milk at 4 and 10°C
Nadya Ramadhani Susilo ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(71) Net Energy for Lactation of Broken Rice and Cassava Chip in Dairy Cows Fed a Total Mixed Ration Silage
Thidarat Gunha;ธิดารัตน์ กันฮะ ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(72) Consumers’ intention to purchase functional non-dairy milk and gender-based market segmentation
Teerapong Pienwisetkaew;ธีรพงศ์ เพียรวิเศษแก้ว ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(73) Milk urea nitrogen seasonality and relationship to reproductive performance in dairy farms, Thailand
Suppada Kananub ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(74) Research on customer satisfaction of y company\'s liquid milk products based on CCSI model
Shishi Qin ;มหาวิทยาลัยรังสิต (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Milk (milk) (1)
(1) Enterotoxin genes of Staphylococci isolated from bovine milk
Theeyathart Homsombat ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Milk alternatives (1)
(1) The study of consumers' perception and purchasing decision toward non-dairy milk products in Thailand
Phachara Rungrojvithayakul ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Milk as food (2)
(1) Factors affecting raw milk quality in Chiang Mai-Lamphun Province
Sukolrat Boonyayatra ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Extension of raw milk quality during storage through supplementation of hydrocyanic acid from fresh cassava pulp and fresh cassava peel in dairy cattle diet
Supreena Srisaikham ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
5Milk Banks (4)
(1) Thailand's breast milk bank
Pamornrat Panrattanapong;Wannisa Bunyawanit;Kanlapat Thanawatsorrathan ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Breast Milk Bank Exchange Hub
Anonta Ngamsuriyarote ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Breast Milk Bank : financial and investment plan for breast milk bank
Pathomporn Pranomchaikul ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Breast Milk Bank
Keisinee Premrudeelert ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
6milk composition (1)
(1) การวิจัยและถ่ายทอดเทคโนโลยีการใช้มันสำปะหลังหมัก เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพการเลี้ยงโคนมของเกษตรกรรายย่อยผู้เลี้ยงโคนม
เฉลิมพล เยื้องกลาง ;เสมอใจ บุรีนอก ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
7milk compositions (1)
(1) Milk Yield and Milk Compositions of Lactating Cows Fed Hay and Concentrate Supplement with/without Cottonseed Cake and/or Bole (Lake Soil)
Tolla, Nega ;Pravee Vijchulata;Pornsri Chairatanayuth;Suwapong Sawsdiphanich ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (บทความ/Article)
8Milk consumption (1)
(1) Consumers’ intention to purchase functional non-dairy milk and gender-based market segmentation
Teerapong Pienwisetkaew;ธีรพงศ์ เพียรวิเศษแก้ว ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
9Milk containers (1)
(1) Market opportunity assessment of PET multilayer plastic for UHT milk in Thailand
Tawiwat Siripaskulwat ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
10Milk contamination (5)
(1) Method development for the determination of antibiotics in bovine milk
Chunyapuk Kukusamude ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Carry-over rate of aflatoxin M1 into cow milk during early lactation period
Cholthida Bantaokul ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Genotypic variation of enterotoxin genes among isolates of staphylococcus aureus from various raw millk sources in north-east region Thailand
Manakant Intrakamhaeng ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Pharmacokinetic study of intramammary ampicillin and cloxacillin in dairy cows and detection of their residues in milk
Benjawan Phetsuksiri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Method development for the determination of antibiotics and antibacterials in cow milk using liquid chromatography-mass spectrometry
Urairat Koesukwiwat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
11Milk cooperative (1)
(1) Integration of ERP System for Milk Cooperative: A Comparative Study Using Value Stream Mapping
Anvar Variskhanov;Punyaporn Suwandecha;Samatthachai Yamsa-ard ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
12Milk Human (2)
(1) A study on nutritional status of Karen lactating women and the quality of breast milk in vitamin A deficient areas
Nattiga Silalai ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Factors influencing the breast feeding on infants six months of age or less at the General hospital of Jambi province
Napitupulu, Manaor Fritz Liberty ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
13Milk Industry (2)
(1) ประเมินการนำเทคโนโลยีสะอาดมาใช้ในอุตสาหกรรมนม
พัชรี ธรรมเดชศักดิ์ ;Patcharee Thammadetsak ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Market opportunity assessment of PET multilayer plastic for UHT milk in Thailand
Tawiwat Siripaskulwat ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
14Milk powders (1)
(1) A study of perceptions of millennials toward purchasing baby milk products in Thailand
Kittipong Kulsiri ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
15Milk product (1)
(1) Effect of pester power on purchase decisions of kids products : evidence from Vietnamese market
Bui, Nhung Hong ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
16Milk production (14)
(1) Milk production and marketing systems in The Red River Delta, Vietnam
Chu, Thi Kim Loan ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) The effect of soybean oil or sunflower oil supplementation on dairy cow performance and conjugated linoleic acid (cla) in milk
Pipat Lounglawan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
(3) Effects of soybean hulls as energy and protein sources in dairy cow diet on performance of lacting dairy cows
Pipat Lounglawan, Wisitiporn Suksombat, Nattanit Puanpan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
(4) The effect of ruminal bypass fat on milk yields and milk composition of lactating dairy cow
Pipat Lounglawan;Wisitiporn Suksombat ;Khukhan Chullanandana ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
(5) Energy and protein evaluation of five feedstuffs used in diet in which cassava pulp as main energy source for lactationg dairy cows
Wisitiporn Suksombat;Pipat Lounglawan ;Pitunart Noosen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
(6) Influence of environmental factors on the productivity of indigenous horro cows of Western Ethiopia
Kebede, Gizaw ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Economic incentives and comparative advantage in fresh milk production in Thailand
Kanit Likhitvidhayavuth ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Economics of milk processing : a case of dairy development corporation, Nepal
Sapkota, Mahendra Raj ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) ผลของการใช้หญ้าเนเปียร์หมักร่วมกับถั่วท่าพระสไตโลหมักที่ระดับอาหารข้นต่างกันต่อคุณภาพและผลผลิตนํ้านมในโคนม
เสมอใจ บุรีนอก;ไกรสิทธิ วสุเพ็ญ;เกศรา อำพาภรณ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(10) Optimizing milk production, milk composition, and methane emission in dairy cows : feeding oils and rumen undegradable protein
Lam Phuoc Thanh ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) การเพิ่มประสิทธิภาพการให้น้ำนมของแพะนม โดยใช้กากสาโทหมักร่วมกับกากมันแห้ง
เฉลิมพล เยื้องกลาง;ไกรสิทธิ วสุเพ็ญ;เสมอใจ บุรีนอก ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(12) REPRODUCTIVE AND MILK PRODUCTION PERFORMANCES OF SIKHIO DAIRY COOPERATIVE SMALL HOLDER FARMS
Catthareeya Sukwan;Pitipat Kitpipatkun; Boonsom Polruksa ;มหาวิทยาลัยราชภัฏอุตรดิตถ์ (บทความ/Article)
(13) Research on customer satisfaction of y company\'s liquid milk products based on CCSI model
Shishi Qin ;มหาวิทยาลัยรังสิต (วิทยานิพนธ์/Thesis)
17Milk proteins (4)
(1) Aggregation mechanisms of tryptic-hydrolysed milk peptides
Supanida Pattorn ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Peptic-modified whey protein concentrate and its antibrowing effect on heated glycine-sugar and whey protein-sugar mixtures
Narumol Rongsirikul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) The effect of milk/yogurt consumption on protein and iron status in Thai adolescent subjects
Harutai Kornawakan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Interactions between whey proteins and anthocyanins from clitoria ternatea
Tung, Vuong Thanh ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
18Milk Pudding (1)
(1) การพัฒนาผลิตภัณฑ์เต้าฮวยและไอศกรีมจากข้าวหัก
วรรณา ขันธชัย ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลสุวรรณภูมิ (งานวิจัย/Research report)
19Milk quality (1)
(1) ผลของการเสริมเอนไซม์ไซแลนเนสและเซลลูเลสที่ผลิตจากกากมะเขือเทศแห้งโดย เชื้อ Aspergillus niger ต่อปริมาณการกินได้อย่างอิสระ การย่อยได้ของโภชนะ กระบวนการหมักในกระเพาะรูเมน อัตราการเจริญเติบโต องค์ประกอบทางเคมีและคุณภาพซากของแพะเนื้อ
เฉลิมพล เยื้องกลาง;เสมอใจ บุรีนอก;ไกรสิทธิ วสุเพ็ญ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
20Milk Quality Determination (1)
(1) การประเมินการตรวจสอบคุณภาพนมด้วยวิธีซึ่งให้ผลเร็ว
สุเวทย์ นิงสานนท์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (งานวิจัย/Research report)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/2
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 3
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,611
รวม 4,614 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 101,837 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 31 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 17 ครั้ง
รวม 101,905 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124