กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
แยกตามชนิดเอกสาร
แยกตามหน่วยงาน
ผลการสืบค้นหัวเรื่อง ขึ้นต้นด้วยตัวอักษร Fatty Acids มีข้อมูลจำนวน 9 รายการ
ลำดับที่.หัวเรื่อง(จำนวนรายการ)
1Fatty Acids (115)
(1) การสังเคราะห์ PHA จากกระบวนการแอนแอโรบิก-แอโรบิกแอคทิเวเต็ดสลัดจ์ที่ใช้บำบัดน้ำเสียต่างชนิดกัน
ปีวรา บุตรวงศ์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Role of aging temperature on lipid components, physical properties and physicochemical behavior of brown rice cv. Khaw Dok Mali 105
Jirasak Kongkiattikajorn ;Lamul Wiset;Songson Potchanachai ;จิรศักดิ์ คงเกียรติขจร ;ละมุล วิเศษ;ทรงศิลป์ พจน์ชนะชัย ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (บทความ/Article)
(3) Effect of temperature on polyunsaturated fatty acid of Mucor rouxii
Saowaluk Wattanachai;Yuwapin Lertwerawat;Morakot Tanticharoen ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (บทความ/Article)
(4) Novel sources of lipids and total phenolic compounds in Thai natural resources
Lifeng Yang ;มหาวิทยาลัยมหาสารคาม (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Debranched waxy rice starch-fatty acid complexes and their pharmaceutical applications
Songwut Yotsawimonwat ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Productivity of spirulina platensis grown on dry chicken manure and the utilization of dietary spirulina supplementation on growth performance and flesh fatty acid profile of cultured red tilapia
Thepparath Ungsethaphand ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) A Study on the Fatty Acid Profile and Conjugated Linoleic Acid (CLA) Content in Common Thai Indigenous Chickens Raised by Natural Farming in Nakhon Phanom Province
Tanom Tathong;Santisook Worrawattanatam ;มหาวิทยาลัยวลัยลักษณ์ (บทความ/Article)
(8) The effect of soybean oil or sunflower oil supplementation on dairy cow performance and conjugated linoleic acid (cla) in milk
Pipat Lounglawan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
(9) Effects of conjugated linoleic acid supplementation on performances, carcass quality and fatty acid composition in meat of finishing pigs
Wisitiporn Suksombat, Pipat Lounglawan, Chalermpol Yawa ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (บทความ/Article)
(10) Synthesis of diol nitrate compounds from fatty acid wastes as cetane improvers
Choosak Boonlaksiri ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Fatty acid elongation in methylotrophic yeast Hansenula polymorpha CBS 1976 and fatty acid auxotrophic mutants
Wanida Wongsumpanchai ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(12) Extraction and purification of lutein fatty acid esters from marigold flower
Janya Vechpanich ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(13) Kinetics of non-catalytic esterification of fatty acids in palm oil
Sittichai Somsai ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(14) Phenolic antioxidants and fatty acid patterns of peanut
Suwatchai Misuna ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(15) Role of fatty acids profile in beef tallow and soybean oil on metabolic rate and fat deposition in broilers
Daraporn Pruempornchai ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(16) Fatty acids content and antioxidant capacity of peanut
Suwatchai Misuna;Prasan Swatsitang;Sanun Jogloy ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (บทความ/Article)
(17) Fatty acids composition of 10 microalgal species
Jarunan Pratoomyot;Piyawan Srivilas;Thidarat Noiraksar ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(18) Synthesis of Sugar esters and fatty acid methyl esters from palm oil and palm fatty acid distillates by two bacterial lipases
Thanongsak Chaiyaso ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(19) Gas chromatographic methods for analyses of nitrofuran in animal tissue and fatty acid methyl esters in biodiesel
Warawut Tipapongpattana ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(20) Effects of cooking on phytosterol content fatty acids and total fat in some commonly consumed Thai nuts seeds and legumes
Panaporn Tanpraisan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(21) Investigation of the papaya seed oil properties for development into edible oil
Piyawadee Sammarphet ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(22) Development of high performance liquid chromatography for long chain fatty acids determination in environmental sample
Weena Sitthirakan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(23) Study of preparation of fatty acid methyl esters (FAMEs) from vegetable oil by transesterification reaction using gas chromatography
Wanvisa Chomsiri ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(24) High-temperature catalytic oxidative cleavage of oleic acid to produce azelaic and pelargonic acids
Nichkamon Suwannit;Varong Pavarajarn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(25) Optimization of esterification and transesterification of high fatty acid raw material using box-behnken method
May Myat Khine ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(26) Nutritive value of commonly consumed fish : proximate composition, fatty acids and cholesterol
Kunchit Judprasong ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(27) Formulation of Vienna sausages containing reduced fat and sodium and modified fatty acid pattern
Sappanyoo Charoensook ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(28) Simple flow based systems for downscaling of chemical analysis of free fatty acids, glutathione and cell neurons' chemicals
Sam-ang Supharoek ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(29) Transfollicular delivery systems of fatty acids from natural sources entrapped in nanovesicles for anti-hair loss
Warintorn Ruksiriwanich ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(30) Effects of frying methods and types of cooking oil on total fat, cholesterol content and fatty acid pattern of five species of commonly consumed marine fish
Chawhiwan Kaviruch ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(31) Formulation of canned coconut milk product with modified fatty acid profile
Nattapol Tangsuphoom ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(32) Trans fatty acids content in selected foods available in Thailand
Siwaporn Pinkaew ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(33) Improving cold flow properties of biodiesel produced from palm fatty acid distillate
Nicha Kongchom ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(34) Acidogenic anaerobic digestion of primary sludge as a supplement in biological nutrient removal
Supawadee Sinnaraprasat ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(35) Qualitative and quantitative analyses of fatty acid and steroid in sandworms Perinereis sp.
Maneerat Limsuwatthanathamrong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(36) The effects of bovine serum albumin and fatty acids on human cytochrome P450 enzymes: implications for in vitro-in vivo extrapolation
Nitsupa Wattanachai ;มหาวิทยาลัยขอนแก่น (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(37) Synthesis of fatty acid amides, fatty acid esters and their derivatives using halogenating agents and triphenylphosphine
Paweena Pongpipatt ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(38) Entrapment of fatty acid esters in niosomes for canities treatment
Puxvadee Chaikul ;มหาวิทยาลัยเชียงใหม่ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(39) Fatty acid patterns of cooking oils, margarines and fish
Prasan Swatsitang ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(40) Effect of home processing on fatty acid composition and vitamin A content of some Thai foods
Sumnuan Sridetch ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(41) Essential fatty acid status in patient with liver cirrhoses
Panida Sennun ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(42) Effect of dietary fatty acid intakes on serum lipoprotein levels and essental fatty acid status in healthy men
Savanit Ongroongruang ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(43) The construction of pichia pastoris to produce polyunsaturated fatty acids (PUFAs)
Chotika Gosalawit ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(44) Brain growth in rats fed essential fatty acid deficient diet since neonatal period
Uraiwan Wutisilp ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(45) Extraction of Lutein Fatty Acid Esters from Marigold Flower using Liquefied Dimethyl Ether (DME) as extractant
Pemika Tunyasitikun ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(46) Semi-continuous production of biodiesel from palm fatty acid using novozym 435
Sukanya Subkerd ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(47) Production of methyl ester from palm stearin and fatty acid by two step method
Nattaporn Kongsamutr ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(48) Lubricity additives for diesel by amidation of vegetable oils
Wonwisa Sroisopee ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(49) Surfactant from soybean oil fatty acids
Chainoi Charnchaisompob ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(50) Adsorption of oleic acid using adsorbents derived from sugarcane bagasse
Wimolmas Siriwanitch ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(51) Study on lipase-catalyzed interesterification of palm oil with n-3 fatty acids and the effect of its product on blood lipids of rabbits
Ganigar Chandra-ngam ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(52) Effects of omega-6 to omega-3 fatty acid ratios in laying hen diets on productive performance,yolk fatty acid composition and cholesterol content
Thanan Yaemphet ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(53) Effects of omega-6 to omega-3 fatty acid ratios in laying hen diets on productive performance,yolk fatty acid composition and cholesterol content
Thanan Yaemphet ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(54) การใช้กากปาล์มร่วมกับเอนไซม์ไฟโบรไลติกส์ในอาหารไก่เนื้อ
ศศิพันธ์ วงศ์สุทธาวาส;เสมอใจ บุรีนอก;เบญญา แสนมหายักษ์;เอกรัตน์ วสุเพ็ญ;เฉลิมพล เยื้องกลาง;ไกรสิทธิ วสุเพ็ญ;วรรณรีย์ วงศ์ไตรรัตน์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล อีสาน (งานวิจัย/Research report)
(55) Decarboxylation of free fatty acid over Ni-MCM-41
Orhathai Jirarattanapochai;Duangkamon Jiraroj;Joseph Samec;Duangamol N. Tungasmita ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(56) The improvement in the properties of fatty acid methyl ester using partial hydrogenation reaction in a continuous fixed-bed reactor
Atichat Khongngam;Chaiya Roopsung;Thanita Sonthisawate;Yoothana Thanmongkhon;Piyanan Sreesiri;Weerawat Patthaveekongka ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(57) Hydrotreating of pyrolysis oil model compounds with fatty acid and high water content over molybdenum sulfide catalyst supported on titania
Vituruch Goodwin;Paweekasit Sitthanawaitin;Tanakorn Ratana;Sabaithip Tungkamani ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(58) Effects of extraction solvents ratio and methylation time for the determination of fatty acids from rambutan seeds kernel by gas chromatography-flame ionization detector
Sirirat Chanvaivit;Ticha Caechua ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(59) ภาวะที่เหมาะสมในการผลิตน้ำมันเซลล์เดียวของแบคคทีเรีย Bacillus subtilis TN1
อทิพันธ์ เสียมไหม;เบญจมาศ เบญจมาศ;กนกรัตน์ ใสสอาด ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลกรุงเทพ (บทความ/Article)
(60) The optimum conditions for extraction of fatty acids from Mon Thong durian seed kernel and analysis by gas chromatography-flame ionization detector
Sirirat Chanvaivit;Sasimaporn Hangpai ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(61) Deoxygenation of heptanoic acid over alloyed-Pt catalysts: Model of terminal olefins production from fatty acids
Patcharee Jutaliketwong;Tosapol Maluangnont;Tawan Sooknoi ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(62) Omega-3 fatty acids in the treatment of carpal tunnel syndrome
Siranya Paecharoen ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(63) Investigation of butyrate producing microbiota in Thai colorectal cancer subjects
Nantinee Moontan ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(64) Determination of fatty Acid compositions in bergamot by gas chromatography-flame ionization detector
Sirirat Chanvaivit;Watcharin Shimprai ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(65) Regeneration of used palm oil by dried pomelo peel and pomelo peel ash
Vanida Chairgulprasert;Deerana Wareekul;Aseesah Chekya ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(66) Effects of oils rich in omega-3 FAs and omega-6 FAs supplementation on ruminal fermentation and change in fatty acids in the rumen of cattle
Chayapol Meeprom ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(67) Rheology and microstructure of laboratory scale models of fat, oil, and grease (fog) deposits prepared from different lipid and calcium sources
Del Mundo, Dann Marie ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(68) Thai jute seed oil a potential polyunsaturated fatty acid source
Sirithon Siriamornpun;Duo Li;Lifeng Yang;Wanna Kanchanamayoon;Maitree Suttajit ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(69) Variation of lipid and fatty acid compositions in Thai Perilla seeds grown at different locations
Sirithon Siriamornpun;Duo Li;Lifeng Yang;Siriwan Suttajit;Maitree Suttajit ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(70) An optimum extraction of fatty acids from snake fruit seeds and analysis by gas chromatography-flame ionization detector
Sirirat Chanvaivit;Sawanya Netthip ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(71) Stability and fatty acid composition of blend oil between sesame oil and coconut oil
Pensri Penprapai;Sutatip Kawasaki;Sopain Laysing ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(72) Fatty acids composition of 10 microalgal species
Jarunan Pratoomyot;Piyawan Srivilas;Thidarat Noiraksar ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(73) Process optimization using response surface design for diacylglycerol synthesisfrom palm fatty acid distillate by enzymatic esterification
Songsri Santisawadi;Siree Chaiseri;Nakanyapatthara Jinda;Utai Klinkesorn ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(74) Effect of nitrogen and phosphorus on the performance of acidogenic and methanogenic reactors for treatment of biodiesel wastewater
Piyarat Boonsawang;Athirat Rerngnarong;Chakrit Tongurai;Sumate Chaiprapat ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(75) Glucose palmitate and glucose palmate synthesis catalyzed by carica papaya latex lipase
Ninnapat Tiensri ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(76) Relationship between fatty acid composition and biodiesel qualityfor nine commercial palm oils
Chanida Lamaisri;Vittaya Punsuvon;Sonthichai Chanprame;Anuruck Arunyanark;Peerasak Srinives;Ponsiri Liangsakul ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(77) Effects of culture medium on growth kinetics and fatty acid composition of Chlorella sp T12
Kanokwan Chankhong;Wilaiwan Chotigeat;Jutarut Iewkittayakorn ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(78) Goat meat Some factors affecting fat deposition and fatty acid composition
Chaiyawan Wattanachant ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(79) Enrichment of vitamin E in palm fatty acid distillate using sequential-cooling urea-fatty acid complexation
Nanthina Damrongwattanakool;Patcharin Raviyan ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(80) Free fatty acid elimination from palm oil in waste water pond for biodiesel productiion
Athitan Timyamprasert ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(81) Changes in the fatty acid composition of wild harlequin shrimp, Hymenocera picta Dana, 1852 from eggs, newly hatched zoea and juvenile stages an insight into the fatty acid requirements for aquaculture
Jarunan Pratoomyot;Nisa Siranonthana ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(82) Physical, chemical and microbiological properties of mixed hydrogenated palm kernel oil and cold-pressed rice bran oil as ingredients in non-dairy creamer
Kunakorn Katsri;Paweena Noitup;Punnarong Junsangsree;Riantong Singanusong ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(83) Free fatty acid esterification using acidic heterogeneous catalyst in continuous packed bed reactor
Somyod Kedpokasiri ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(84) Analysis of trans fatty acid content in snacks and non-daily creamers by attenuated total reflection fourier transform infrared spectroscopy
Waraporn Suwannakood ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(85) Gene expression related to free fatty acid synthesis in physic nut Jatropha curcas L. kernel by proteomics technique analysis
Thitiporn Booranasrisak ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(86) Factors contributing to volatile components and fatty acids in cow milk produced in Thailand
Porntep Namphant ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(87) Analysis of Trans fatty acid in some foods by attenuated total reflection-fourier transform infrared spectroscopy
Nareepan Narkwichian ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(88) Production of methyl ester from palm fatty acid and palm stearin using sulfuric acid and potassium hydroxide as catalysts
Tulaporn Treesutat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(89) Analysis of trans fatty acid content in deep fried foods, milk and dairy products by attenuated total reflection-fourier transform infrared spectroscopy
Patamaporn Soonpan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(90) Synthesis of synthetic diester lubricating agent from fatty acid
Khanit Panchoowong ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(91) Micropropagation of Carthamus tinctorius Linn. by tissue culture to improve fatty acid production
Anupan Kongbangkerd ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(92) Magnetic nanoparticles for removal of free fatty acid from vegetable and biodiesel oils
Ritwan Masae ;มหาวิทยาลัยธรรมศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(93) Effects of Fatty Acid Esters of Hydroxy Fatty Acids (FAHFAs) on endothelial cell dysfunction
Sutthinan Kuntipalo ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(94) Biolubricant synthesis by esterification of palm fatty acid
Papon Srisanong ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าธนบุรี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(95) Long-chain bio-olefins from oxidative dehydrogenation of oleic acid over vanadium oxide supported on SBA-15 Catalyst
Nattaporn Chaidherasuwet;Napida Hinchiranan ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(96) Effects of sodium chloride salt, fatty acid salt, and nonionic surfactant on contact angle of saturated calcium dodecanoate solutions on precipitated calcium dodecanoate surface
Bungon Luepakdeesakoon ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(97) Study of alcohol-free microemulsion systems containing fatty acids as cosurfactants
Prapas Lohateeraparp ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(98) Application of cryogen-free modulator in two-dimensional gas chromatography for the analysis of fatty acid methyl esters
Sacan, Adrian Jose;Nuttanee Tungkijanansin;Chadin Kulsing ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(99) Bio-based solvent for lipid extraction from oleaginous yeast Rhodotorula glutinis and intensification extractability by physical-assisted pretreatment
Tullawat Ketvaraporn;Pensiri Sriburi;Jidapha Tinoi ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(100) Effects of fermented cereal germs and quinoa on quality of pasta
Sonam Penjor ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(101) Effects of fermented cereal germs and quinoa on quality of pasta
Sonam Penjor ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(102) Chemical compositions and fatty acid profiles of ball sea cucumber (Phyllophorella kohkutiensis)
Sarunya Yimyong;Janjarus Watanachote;Maliwan Kutako;Yutthaya Yuyen;Wannapa Kasiroek;Nisa Siranonthana ;มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร (บทความ/Article)
(103) Chromatographic separation of free lutein and fatty acids in de-esterified marigold oleoresin and its mathematical modelling
Weerawat Clowutimon ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(104) Effects of lipids and surfactants on the characteristics of asiatic acid-loaded solid lipid microparticles
Jatuporn Witarat ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(105) Analysis of fatty acid methyl esters by two-dimensional gas chromatography using cryogen-free modulator
Adrian Jose Sacan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(106) Esterification of oleic acid with glycerol using solid acid catalysts
La-ongthip Yuwansri;Kanokwan Ngaosuwan;Charuphatthana Oatsawamongkhon;Weerinda Mens;Kittitara Sridet;Rinlada Sirisangsawang;Doonyapong Wongsawaeng;Suttichai Assabumrungrat ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(107) Life cycle assessment of bio-hydrogenated diesel from palm fatty acid distillate and refined palm stearin
Pakawat Prachapitukkun;Wisunsaya Pipattananon;Supanida Thanasomboon;Kanyarat Tantawisut;Rapeepat Tuengja;Suwimol Wongsakulphasatch;Lida Simasatitkul;Paweena Prapainainar;Kandis Sudsakorn;Suttichai Assabumrungrat;Chaiwat Prapainainar ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(108) Enhanced catalytic oxidative cleavage of oleic acid
Nonrawit Janam;Varong Pavarajarn ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
(109) Probiotic characteristics, anti-inflammatory and anti-cancer effect of short chain fatty acid-producing escherichia coli isolated from healthy human microbiota
Atchareeya Nakkarach ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(110) Encapsulation of fatty acid derivatives using oil-in-water emulsion for use as water resistant agent for woods
Chanokporn Apiboon ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(111) Inclusion complexes of cyclodextrins and vitamin E from palm oil
Mirantee Buddeesao ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(112) Study of the chemical composition of the lipophilic extract of fruit bodies of Pleurotus ostreatus (Jacq. Ex Fr.) P. Kumm.
Korabel IM,;Panchak LV,;Zyn’ AR;Antonyuk VO ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(113) Study of the chemical composition of the lipophilic extract of fruit bodies of Pleurotus ostreatus (Jacq. Ex Fr.) P. Kumm.
Korabel IM,;Panchak LV,;Zyn’ AR;Antonyuk VO ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (บทความ/Article)
(114) Energy metabolism monitoring by proteomic and metabolomic analyses in Rats administrated with Crocodile oil (Crocodylus siamensis) supplement
Kongphop Parungakul ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(115) Effects of crocodile (Crocodylus siamensis) oil extracts on liver detoxification enzymes and lipid metabolism in rats fed a high-fat diet
Pitchaya Santativongchai ;มหาวิทยาลัยเกษตรศาสตร์ (วิทยานิพนธ์/Thesis)
2Fatty acids in human nutrition (2)
(1) Effect of heat on fatty acid composition of some selected fried foods
Rattana Prayanoi ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Dietary intake, lifestyle, inflammatory markers, gene polymorphisms and their relationship to development of type 2 diabetes among rural Thais in Sung Noen district, Nakhon Ratchasima province : a cohort study
Jirayu Lainampetch ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
3Fatty Acids, Essential (1)
(1) Effect of essential fatty acid deficiency on brain growth of rats
Narisa Booranasubkajorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
4Fatty Acids, Essential. (11)
(1) Effect of adipose tissue essential fatty acid on the content of essential fatty acid in rat's milk
Uraiporn Chayutipraiwan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Effect of soybean supplementation on essential fatty acid status in institutionalized Thai adolescents
Boondee Limpaitoon ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Influence of intravenous fat and carbohydrate administration on essential fatty acid status in patients on total parenteral nutrition
Venus Tantibul ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(4) Effect of dietary essential fatty acid on the content of essential fatty acid tn rat's milk
Benja Suthonthanyakorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Essential fatty acid status in Thai recruits
Kriangyuth Leekontud ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(6) Effect of tube feeding formulas on essential fatty acid status in postoperative patients
Srijun Kuvijitsuwan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(7) Effect of home processing on fatty acid composition and vitamin A content of some Thai foods
Sumnuan Sridetch ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(8) Dietary effect on serum fatty acid composition
Kittisuck Kittimanakorn ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(9) Essential fatty acid status in patients with carcinoma of the esophagus
Vilailuk Pinmuangngam ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(10) Essential fatty acid status in patient with liver cirrhoses
Panida Sennun ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(11) Effect of heat on fatty acid composition of some selected fried foods
Rattana Prayanoi ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
5Fatty acids, Nonesterified (1)
(1) Studies on fungal lipases for interesterification of palm oil
Napawan Promkhatkaew ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
6Fatty Acids, Omega-3 (3)
(1) Serum fatty acid concentrations in subjects who have risk factors of coronary heart disease and healthy controls
Khakhanang Ratananikom ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) The relationship between omega-3 in sacha inchi oil and cognitive function: a randomized control trial
Ya-nin Nokdhes ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(3) Omega-3 fatty acids in the treatment of carpal tunnel syndrome
Siranya Paecharoen ;มหาวิทยาลัยแม่ฟ้าหลวง (วิทยานิพนธ์/Thesis)
7Fatty Acids, Omega-6 (1)
(1) Serum fatty acid concentrations in subjects who have risk factors of coronary heart disease and healthy controls
Khakhanang Ratananikom ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
8Fatty Acids, Unsaturated (2)
(1) Cloning and functional characterization of the moss Physcomitrella patens ‪(Hedw.)‬ B.S.G. delta ‪(5)‬-desaturase gene involved in arachidonic and eicosapentaenoic acid biosynthesis
Songsri Kaewsuwan ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Effect of heat on fatty acid composition of some selected fried foods
Rattana Prayanoi ;มหาวิทยาลัยมหิดล (วิทยานิพนธ์/Thesis)
9Fatty acids. (6)
(1) FACTORS AFFECTING CONJUGATED LINOLEIC ACID CONTENT OF COW’S MILK
Pipat Lounglawan;พิพัฒน์ เหลืองลาวัณย์ ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีสุรนารี (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(2) Fatty acid compositions in Thai marine sponges (Order Hadromerida)
Rawiwan Watanadilok;Piyawan Srivilas.;Kanpitcha Jaidee. ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(3) เอ็นไซม์ FATTY ACID DESATURASE ในพืชชั้นสูงกับการประยุกต์ใช้ทางเทคโนโลยีชีวภาพ
วิสาตรี คงเจริญสุนทร ;มหาวิทยาลัยบูรพา (บทความ/Article)
(4) Dissolution kinetics of mixed soap scums at different molar ratios of Ca and Mg in an amphoteric surfactant system with different chelating agents
Rumpapat Siripaisan ;จุฬาลงกรณ์มหาวิทยาลัย (วิทยานิพนธ์/Thesis)
(5) Effect of hydrothermal processing on carotenoids, tocopherol, fatty acids and oxidative parameters of palm (Elaeis guinensis Jacq) oil
Otemuyiwa, Israel Olusegun.;Eyinla, Emmanuel T.;Adewoye, Damilola.;Falade, Olumuyiwa S. ;มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ (บทความ/Article)
ปีที่สร้างเอกสาร
หัวเรื่อง
ผู้สร้างสรรค์ผล งาน
    กำลังแสดงหน้าที่ 1/1
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 2
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 4,630
รวม 4,632 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 101,875 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 31 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 20 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 17 ครั้ง
รวม 101,943 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.136
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.124