Patcharin Raviyan. Modifying the properties of whey protein isolate edible filmby incorporating palm oil and glycerol. (). Prince of Songkla University. Khunying Long Athakravisunthorn Learning Resources Center. : , 2018.
Title | Contributor | Type |
---|
Title | Contributor | Type |
---|---|---|
Effect of chemical degumming processon physicochemical properties of red palm oil
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Mayuree Chompoo;Nanthina Damrongwattanakool;Patcharin Raviyan | บทความ/Article | |
Enrichment of vitamin E in palm fatty acid distillate using sequential-cooling urea-fatty acid complexation
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Nanthina Damrongwattanakool;Patcharin Raviyan | บทความ/Article | |
Modifying the properties of whey protein isolate edible filmby incorporating palm oil and glycerol
มหาวิทยาลัยสงขลานครินทร์. สำนักทรัพยากรการเรียนรู้คุณหญิงหลง อรรถกระวีสุนทร Vachiraya Liaotrakoon;Patcharin Raviyan | บทความ/Article |