แจ้งเอกสารไม่ครบถ้วน, ไม่ตรงกับชื่อเรื่อง หรือมีข้อผิดพลาดเกี่ยวกับเอกสาร ติดต่อที่นี่ ==>
หากไม่มีอีเมลผู้รับให้กรอก thailis-noc@uni.net.th ติดต่อเจ้าหน้าที่เจ้าของเอกสาร กรณีเอกสารไม่ครบหรือไม่ตรง

Influence of inclusion levels of rice wine residual on carcass quality of broiler chickens

Address: Nai Muang. Muang Nakhon Ratchasima 30000. Thailand
Organization : Department of Agricultural Technology and Environment. Faculty of Science and Liberal Arts. Rajamangala University of Technology Isan
Email : benya.sa@rmuti.ac.th
Address: Nai Muang. Muang Nakhon Ratchasima 30000. Thailand
Organization : Department of Agricultural Technology and Environment. Faculty of Science and Liberal Arts. Rajamangala University of Technology Isan
Address: Nai Muang. Muang Nakhon Ratchasima 30000. Thailand
Organization : Department of Agricultural Technology and Environment. Faculty of Science and Liberal Arts. Rajamangala University of Technology Isan
Address: Nai Muang. Muang Nakhon Ratchasima 30000. Thailand
Organization : Department of Agricultural Technology and Environment. Faculty of Science and Liberal Arts. Rajamangala University of Technology Isan
Address: Nai Muang. Muang Nakhon Ratchasima 30000. Thailand
Organization : Department of Agricultural Technology and Environment. Faculty of Science and Liberal Arts. Rajamangala University of Technology Isan
keyword: Broiler
; Meat quality
Abstract: Influence of inclusion levels of rice wine residual on carcass quality of broiler chickens was assessed at 42 days of age. A total of 250 (1-day old) mixed-sex broilers were assigned to 5 dietary treatments (5 replicates/treatment, 10 birds/pen): Control diet (T1); Rice wine residual 25% in the diet (T2); Rice wine residual 50% in the diet (T3); Rice wine residual 75% in the diet (T4) and Rice wine residual 100% in the diet (T5). Feed and water were provided ad libitum throughout the study. Each treatment was provided in a 3-stage feeding program. Completely Randomized Design was used in this study. At 42 days of age, 5 birds per pen were randomly selected and processed. Weights and yields of the chilled carcass and parts (fillets, tenders, total breasts, thighs, drums, and wings) were determined. Fillet (15.3% vs 13.4%) and total breast yields (19.1% vs 16.9%) had improved when birds fed 100% rice wine residual (P<0.05) when compared to those fed control diet. Rice wine residual can be used as an alternative source for broiler diet to improve carcass quality at 42 days of age.
Rajamangala University of Technology Lanna. Library
Address: CHIANGMAI
Email: library@rmutl.ac.th
Created: 2019
Modified: 2562-10-15
Issued: 2019-10-11
บทความ/Article
application/pdf
BibliograpyCitation : Book of Proceeding The 10th Rajamangala University of Technology international conference (July,2019), p.224-227
eng
©copyrights Rajamangala University of Technology Lanna
RightsAccess:
ลำดับที่.ชื่อแฟ้มข้อมูล ขนาดแฟ้มข้อมูลจำนวนเข้าถึง วัน-เวลาเข้าถึงล่าสุด
1 Influence of inclusion levels of rice wine residual on carcass quality of.pdf 1.19 MB
ใช้เวลา
-0.959443 วินาที

Benya Saenmahayak
Title Contributor Type
Influence of inclusion levels of rice wine residual on carcass quality of broiler chickens
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคลล้านนา
Benya Saenmahayak

บทความ/Article
Copyright 2000 - 2025 ThaiLIS Digital Collection Working Group. All rights reserved.
ThaiLIS is Thailand Library Integrated System
สนับสนุนโดย สำนักงานบริหารเทคโนโลยีสารสนเทศเพื่อพัฒนาการศึกษา
กระทรวงการอุดมศึกษา วิทยาศาสตร์ วิจัยและนวัตกรรม
328 ถ.ศรีอยุธยา แขวง ทุ่งพญาไท เขต ราชเทวี กรุงเทพ 10400 โทร. โทร. 02-232-4000
กำลัง ออน์ไลน์
ภายในเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 12
ภายนอกเครือข่าย ThaiLIS จำนวน 5,290
รวม 5,302 คน

More info..
นอก ThaiLIS = 322,765 ครั้ง
มหาวิทยาลัยสังกัดทบวงเดิม = 502 ครั้ง
มหาวิทยาลัยราชภัฏ = 360 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีราชมงคล = 28 ครั้ง
มหาวิทยาลัยเอกชน = 27 ครั้ง
หน่วยงานอื่น = 8 ครั้ง
สถาบันพระบรมราชชนก = 1 ครั้ง
รวม 323,691 ครั้ง
Database server :
Version 2.5 Last update 1-06-2018
Power By SUSE PHP MySQL IndexData Mambo Bootstrap
มีปัญหาในการใช้งานติดต่อผ่านระบบ UniNetHelp


Server : 8.199.134
Client : Not ThaiLIS Member
From IP : 216.73.216.214