Chairath Tangduangdee. Effect of extraction methods on antibacterial activity and chemical composition of Chinese chives (Allium tuberosum Rottl. ex Spreng) extract. (). King Mongkut's University of Technology North Bangkok. Central Library. : , 2017.
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of extraction methods on antibacterial activity and chemical composition of Chinese chives (Allium tuberosum Rottl. ex Spreng) extract
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suvaluk Asavasanti;Patchanee Yasurin;Napatsorn Lawthienchai;Thanutcha Tongprasan;Chairath Tangduangdee | บทความ/Article | |
| Optimization of alkyl imidazolium chloride pretreatment on rice straw biomass conversion
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Nongnapat Junnienkul;Malinee Sriariyanun;Patchanee Yasurin;Douzou, Tom;Suvaluk Asavasanti | บทความ/Article | |
| Itaconic acid : a promising and sustainable platform chemical
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Malinee Sriariyanun;Heitz, Jan Hendrik;Patchanee Yasurin;Suvaluk Asavasanti;Prapakorn Tantayotai | บทความ/Article | |
| Effect of moisture adjustment on physico-chemical properties, durability and production efficiency of broiler feed pellets
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suchot Subwilawan;Ampawan Tansakul;Phairoj Sridokgmai;Suvaluk Asavasanti | บทความ/Article | |
| Effect of oscillating magnetic field on freezing rate, phase transition time and supercooling of deionized water
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pakjira Jarulertwattana.;Suwit Siriwattanayotin.;Suvaluk Asavasanti. | บทความ/Article | |
| Production of food flavouring agents by enzymatic reaction and microbial fermentation
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Panakkal, Elizabeth Jayex.;Nichaphat Kitiborwornkul.;Malinee Sriariyanun.;Jakaphan Ratanapoompinyo.;Patchanee Yasurin.;Suvaluk Asavasanti.;Wawat Rodiahwati.;Prapakorn Tantayotai. | บทความ/Article | |
| Influence of nitrate-nitrite contamination on pink color defect in ginger marinated steamed chicken drumsticks
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Pakjira Jarulertwattana.;Suvaluk Asavasanti.;Thida Wanaloh.;Phoomjai Charurungsipong.;Chonthicha Pittarate.;Thipanan Darnwattanapong.;Chonticha Nuttee. | บทความ/Article | |
| Oxalic acid pretreatment on enhancement of enzymatic saccharification from napier grass for biofuel production
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Danipa Panyarachun;Panakkal, Elizabeth Jayex;Atthasit Tawai;Rodiahwati, Wawat;Baranitharan Paramasivam;Suvaluk Asavasanti;Kraipat Cheenkachorn | บทความ/Article | |
| A review on the effect of ultrasonic-assisted curing on the quality of meat products
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Yongzheng Hu.;Suvaluk Asavasanti.;Roungdao Klinjapo.;Watanya Chaisayan.;Patchanee Yasurin.;Nicharee Wisuthiphaet.;Chen, Qiuxin. | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Review: the bioavailability activity of Centella asiatical
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Patchanee Yasurin;Malinee Sriariyanun;Theerawut Phusantisampan | บทความ/Article | |
| Effect of extraction methods on antibacterial activity and chemical composition of Chinese chives (Allium tuberosum Rottl. ex Spreng) extract
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suvaluk Asavasanti;Patchanee Yasurin;Napatsorn Lawthienchai;Thanutcha Tongprasan;Chairath Tangduangdee | บทความ/Article | |
| Simulated gastrointestinal system study of Centella asiatica extract-loaded gelatin nanoparticles on antioxidant and antimicrobial activities
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Kittithat Yongsirasawad;Patchanee Yasurin;Pimtip Sanvarinda;Nattakan Sornritchinchai | บทความ/Article | |
| Optimization of alkyl imidazolium chloride pretreatment on rice straw biomass conversion
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Nongnapat Junnienkul;Malinee Sriariyanun;Patchanee Yasurin;Douzou, Tom;Suvaluk Asavasanti | บทความ/Article | |
| Itaconic acid : a promising and sustainable platform chemical
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Malinee Sriariyanun;Heitz, Jan Hendrik;Patchanee Yasurin;Suvaluk Asavasanti;Prapakorn Tantayotai | บทความ/Article | |
| Centella asiatica extract loaded BSA nanoparticles using the organic and conventional C asiatica to improve bioavailability activity and drug delivery system
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Huang, Ming-Shan.;Patteera Chanapongpisa.;Patchanee Yasurin.;Kanyarat Kitsubthawee.;Jirapa Phetsom.;Lindayani, Ir. | บทความ/Article | |
| Production of food flavouring agents by enzymatic reaction and microbial fermentation
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Panakkal, Elizabeth Jayex.;Nichaphat Kitiborwornkul.;Malinee Sriariyanun.;Jakaphan Ratanapoompinyo.;Patchanee Yasurin.;Suvaluk Asavasanti.;Wawat Rodiahwati.;Prapakorn Tantayotai. | บทความ/Article | |
| Influence of sulfuric acid pretreatment and inhibitor of sugarcane bagasse on the production of fermentable sugar and ethanol
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Panakkal, Elizabeth Jayex.;Malinee Sriariyanun.;Jakaphan Ratanapoompinyo.;Patchanee Yasurin.;Kraipat Cheenkachorn.;Wawat Rodiahwati.;Prapakorn Tantayotai. | บทความ/Article | |
| A review on chemical pretreatment of lignocellulosic biomass for the production of bioproducts mechanisms, challenges and applications
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Sukunya Areeya.;Jayex Panakkal, Elizabeth.;Malinee Sriariyanun.;Tawiwan Kangsadan.;Atthasit Tawai.;Suksun Amornraksa.;Unalome Wetwattana Hartley.;Patchanee Yasurin. | บทความ/Article | |
| The impact of D-limonene on cell membrane barrier of Pichia kluyveri Y-11519 from Sichuan Pickles
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Chaoyi, Zeng.;Atittaya Tandhanskul.;Samatcha Krungkaew.;Witthawat Kasayapanan.;Watanya Chaisayan.;Patchanee Yasurin.;Jie, Tang.;Theerawut Phusantisampan.;Atthasit Tawai. | บทความ/Article | |
| Research progress on using omics technology to examine the antimicrobial mechanisms of natural active substances
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Chaoyi, Zeng.;Atittaya Tandhanskul.;Samatcha Krungkaew.;Tanawan Likhanapaiboon.;Witthawat Kasayapanan.;Patchanee Yasurin.;Jie, Tang.;Theerawut Phusantsampan.;Atthasit Tawai. | บทความ/Article | |
| A review on the effect of ultrasonic-assisted curing on the quality of meat products
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Yongzheng Hu.;Suvaluk Asavasanti.;Roungdao Klinjapo.;Watanya Chaisayan.;Patchanee Yasurin.;Nicharee Wisuthiphaet.;Chen, Qiuxin. | บทความ/Article | |
| Inhibitory effect of chlorogenic acid on lipid and protein oxidation in rabbit meat during cold storage
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Ting, Bai.;Jiamin, Zhang.;Yin, Zhang.;Roungdao Klinjapo.;Suvaluk Asavasant.;Patchanee Yasurin. | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of extraction methods on antibacterial activity and chemical composition of Chinese chives (Allium tuberosum Rottl. ex Spreng) extract
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suvaluk Asavasanti;Patchanee Yasurin;Napatsorn Lawthienchai;Thanutcha Tongprasan;Chairath Tangduangdee | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of extraction methods on antibacterial activity and chemical composition of Chinese chives (Allium tuberosum Rottl. ex Spreng) extract
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suvaluk Asavasanti;Patchanee Yasurin;Napatsorn Lawthienchai;Thanutcha Tongprasan;Chairath Tangduangdee | บทความ/Article |
| Title | Contributor | Type |
|---|---|---|
| Effect of extraction methods on antibacterial activity and chemical composition of Chinese chives (Allium tuberosum Rottl. ex Spreng) extract
มหาวิทยาลัยเทคโนโลยีพระจอมเกล้าพระนครเหนือ Suvaluk Asavasanti;Patchanee Yasurin;Napatsorn Lawthienchai;Thanutcha Tongprasan;Chairath Tangduangdee | บทความ/Article |